Barça - UMA Antequera: Última victòria al Palau a la lliga regular (5-2)

Els culers guanyen amb autoritat per seguir lluitant per les posicions capdavanteres gràcies als gols de Daniel (2), Ferrao, Aicardo i Adolfo

Bona victòria blaugrana en el darrer partit de lliga regular al Palau Blaugrana. Els culers han superat amb autoritat a l'UMA Antequera (5-2) i sumen tres punts més per seguir lluitant per les posicions capdavanteres i ser cap de sèrie al play-off. Triomf davant 450 aficionats en un dia de canvis a la secció: el Club ha comunicat al tècnic Andreu Plaza que no seguirà la propera temporada i també ha anunciat a Jordi Torras com nou mànager esportiu del futbol sala.

Ferrao obre la llauna

Els blaugrana s'han avançat ràpidament al marcador, però abans, Aicardo ha salvat un gol sobre la línia després d'una rematada de Joaki. Ha estat Ferrao qui, poc després, ha inaugurat el marcador amb un gran gol de volea (1-0, min. 6) per avançar als culers.

Amb el marcador a favor, el Barça ha dominat el joc, però sense aconseguir augmentar diferències. Adolfo ha tingut una clara ocasió, però Cone ha salvat de manera providencial, i també Dídac ha estat clau per salvar l'empat després d'una bona rematada d'Óscar, per marxar al descans amb l'ajustat 1-0 al marcador.

Pluja de gols

La falta d'encert ofensiu de la primera part ha canviat radicalment, i Aicardo, als dos minuts de la segona, ha duplicat l'avantatge amb un gran gol de falta directa (2-0, min. 22). I només quatre minuts després, Daniel ampliava encara més la diferència amb un doblet en un minut (3-0, min. 26 i 4-0, min. 27), amb un inici de segona part trepidant.

Tot i així, els visitants no han desistit i han retallat distàncies ràpidament mitjançant Joaki (4-1, min. 28), i Velasco, poc després, ha escurçat encara més la diferència (4-2, min. 32). Els culers, però, han sabut aguantar bé l'avantatge i Adolfo, al darrer minut, ha culminat la golejada amb el 5-2 definitiu (min. 40). Finalment, victòria per seguir lluitant per ser caps de sèrie al play-off.

Barça, 5
UMA Antequera,2

Barça: Dídac, Marcenio, Aicardo, Adolfo, Ximbinha -cinc inicial-. Joselito, Esquerdinha, Povill, Matheus, Ferrao, Dyego, Daniel, André Coelho.
UMA Antequera: Cone, Miguel, Álex Fuentes, Óscar, Cobarro -cinc inicial-. Alvarito, Javi Amorós, David Velasco, Joaki, Nando, Raúl Canto, R. Vargas.
Gols: 1-0, Ferrao (min. 6); 2-0, Aicardo (min. 22); 3-0, Daniel (min. 26); 4-0, Daniel (min. 27); 4-1, Joaki (min. 28); 4-2, Velasco (min. 32); 5-2, Adolfo (min. 40).
Àrbitres: Carreira Romero, Ferrero Carballal.