Barça - ElPozo Múrcia: Protagonisme dels porters en un repartiment de punts (0-0)

Barça - ElPozo Múrcia: Protagonisme dels porters en un repartiment de punts (0-0)

Dídac Plana i Juanjo han estat els jugadors més determinants dels dos equips en el partit de Lliga que s’ha disputat al Palau

Empat del Barça al Palau Blaugrana, en un partit contra ElPozo Múrcia que ha finalitzat amb repartiment de punts, a falta de dues jornades per al final de la fase regular de la Lliga. I això que s’han vist oportunitats, en un enfrontament en què tots dos equips han estat bé, però cap acció ha acabat pujant al marcador. Especialment perquè tant Dídac Plana com l’exporter blaugrana Juanjo ham estat extraordinaris i han evitat una vegada i una altra el gol contrari. 

Amb aquest resultat, doncs, el Barça segueix a cinc punts de ElPozo Múrcia, actualment líder de la competició. 

S’imposen els porters

El 0-0 final no ha reflectit el que s’ha vist sobre el parquet del Palau. Tant en el primer temps com en el segon, el Barça i ElPozo Múrcia han tingut ocasions per avançar-se, però la manca de punteria i, sobretot, les aturades de Juanjo i Dídac ho han evitat. 

En el primer temps, el Barça ha gaudit de més clares oportunitats, com una Dyeguinha que ha salvat amb el peu Juanjo (min 10), una assistència de Joselito que Ferrao no ha pogut rematar quan estava sol a boca de canó (min 16) o un dos contra un amb una rematada final d’Esquerdinha que novament Juanjo ha salvat amb una gran estirada (min 19). 

En el segon temps, els dos porters encara s’han mostrat més encertats i han passat a ser els protagonistes. Dídac ha salvat el gol de ElPozo en diverses ocasions, les més clares en un tres contra un (min 25), en una rematada de Paradinsky que ha desviat amb el peu (min 30) o en dues jugades pràcticament consecutives sobre Rafa Santos (min 34). 

Juanjo, per la seva part, no s’ha quedat enrere i ha volat davant Daniel (min 27), ha salvat una volea de Ferrao (min 27) i ha desviat els xuts d’Esquerdinha (min 35) i de Dyego (min 38). 

Actuacions excel·lents que han estat clau per entendre el 0-0 final.

LA FITXA

Barça, 0

ElPozo Múrcia, 0

Barça: Dídac, Marcenio, Aicardo, Dyego, Ximbinha –cinc inicial- Matheus, Esquerdinha, André Coelho, Joselito, Daniel, Ferrao, Povill.

ElPozo Múrcia: Juanjo, Alberto García, Fernando, Rafa Santos, Paradynski –cinc inicial- F. Valerio, Matteus, Pol Pacheco, Marcel, Darío, Cholo Salas, Miguelín, Leo Santana.

Gols: -

Àrbitres: Carlos Rodrigo Miguel, Fermín Sánchez Molina Tapiador. Groga per a Dyego i Ferrao, del Barça, i per a Matteus, de ElPozo.  

Assistència: 971 espectadors al Palau Blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut