Espanyol - Barça: El derbi és blaugrana! (2-3)

Un gol de Mariona al minut 93 dóna el triomf a les culers per seguir la ratxa de victòries a la Lliga

Gran victòria blaugrana al derbi. Les culers han remuntat i han acabat guanyant de manera agònica davant l'Espanyol (2-3) gràcies a un gol de Mariona Caldentey al minut 93. Amb aquest nou triomf, les de Lluís Cortés, tot i ser ja campiones de Lliga, mantenen la gran ratxa de victòries a la competició domèstica.

Intercanvi de cops

La primera meitat ha estat un estira-i-arronsa constant al marcador. El Barça s'ha avançat ràpidament mitjançant Crnogorcevic (0-1, min. 5), caçant un refús després d'una rematada de Martens. Tot i així, l'Espanyol ha reaccionat i, amb un penal comès per Andrea Pereira sobre Baudet, les locals han igualat el matx des dels 11 metres. La mateixa Baudet no ha fallat des del punt de penal per situar l'empat (1-1, min. 17).

L'Espanyol ha culminat la remuntada només 10 minuts després: pilota que no bloca bé Paños i Szymanowski, a plaer, anota el 2-1 (min. 27). Les de Lluís Cortés han reaccionat ràpidament i han pogut empatar abans del descans amb un golàs de Patri: centrada d'Aitana i Guijarro, amb una gran volea a l'escaire, tornava a igualar per tancar una primera part frenètica (2-2, min. 38).

Mariona, sobre la botzina

Ja a la segona meitat, el Barça ho ha seguit intentant amb insistència, amb bones ocasions per a Martens però sense encert en la definició. Les arribades més clares continuaven sent culers, que a més dominaven la possessió, i finalment, ha arribat el premi. Centrada de Melanie i després de diversos rebots, Mariona acaba caçant la pilota dins l'àrea amb un cop de cap per anotar el 2-3 (min. 93).

Victòria in extremis amb un gol salvador que permet al Barça seguir amb el ple de victòries a la Lliga.

Espanyol, 2
Barça, 3

Espanyol: Quesada, Xènia, Nicart, Vanegas, Sara, Corral (Alicia, min. 64), Letti (Joana, min. 74), Soldevila, Anaïr (Debora, min. 85), Baudet, Szymanowski (Maya, min. 85).
Barça: Paños, Crnogorcevic (Torrejón, 56), Pereira (Jana, min. 77), Mapi León, Leila (Melanie, min. 56), Patri, Hamraoui (Losada, min. 46), Aitana, Mariona, Bruna, Martens.
Gols: 0-1, Crnogorcevic (min. 5); 1-1, Baudet (min. 17, p); 2-1, Szymanowski (min. 27); 2-2, Patri Guijarro (min. 38); 2-3, Mariona (min. 90+3).
Àrbitra: Alicia Espinosa Ríos. Groga a Szymanowski i Anaïr.