Higgins: “A la Final Four hem d’assegurar-nos els petits detalls”

Higgins: “A la Final Four hem d’assegurar-nos els petits detalls”

El blaugrana, guanyador de l’Eurolliga en dues ocasions amb el CSKA el 2016 i el 2019, assegura que “el gran objectiu és aconseguir el títol”

Cory Higgins, una de les veus amb més experiència del vestidor blaugrana pel que fa a la Final Four. El ‘22’ culer repassa l’actualitat blaugrana i les sensacions prèvies a la Final Four de l'Eurolliga a Colònia en una entrevista a Barça TV. A continuació repassem el més destacat de l’entrevista.

 

La classificació per a la Final Four

“Aquest és un dels objectiu de l’any. Hem fet tot el que calia per aconseguir-ho i ara només només hem de mirar endavant per centrar-hi els nostres esforços”.

“Crec que ara és més satisfactori, sobretot pels fans, tornar a col·locar el Barça al lloc on es mereix”.

Les claus a tenir en compte

“La clau és controlar el que pots controlar. Això implica esforç, motivació, atenció als detalls”. 

“Òbviament és un sol partit, la Final Four també implica tenir sort, perquè poden passar un munt de coses en un partit. Hem de controlar el que podem controlar i assegurar-nos els petits detalls”.

mini_BaraBsquet-BCZalgirisKaunas86-62J25Euroleague20202021_pic_2021-02-18_fcbbasquetvszalgiris_15

Les sensacions personals

 “Significa molt. Aconseguir, amb un equip diferent, un objectiu d’aquestes característiques, és molt satisfactori. Fer-ho amb jugadors diferents... Però el meu objectiu és ser-hi i aconseguir portar un altre títol”.

“Jo diria que, fins i tot com a competir, això és el que vols. Jugar el màxim de partits importants possibles. Personalment ho gaudeixo. Crec que la competició va d’això, la Final Four representa exactament això”.

De Berlín... a Colònia

“Berlín va ser increïble per a mi. Va significar la meva arribada a l’esgraó més alt del bàsquet europeu. Ara, un altre cop a Alemanya, estic desitjant tenir de nou aquelles sensacions i farem tot el possible per assolir-ho”. 

L’equip

“L’equip som tots, sempre. No es necessita més a un que l’altre”. 

“Aquest és un equip que ha demostrat durant l’any, amb diferents jugadors, que tots poden aportar en moments complicats. El més important és l’equip, especialment per a guanyar títols”.

mini_BaraBsquet-LDLCAsvelVilleurbanne69-76J26Euroleague20202021_pic_2021-02-26_fcbbasquetvsasvelvilleurbanne_54
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut