El Barça Femení participarà aquest estiu a la Women’s International Champions Cup als Estats Units

El Barça Femení participarà aquest estiu a la Women’s International Champions Cup als Estats Units

Les actuals campiones d’Europa s’enfrontaran a l’Olympique de Lió, al Portland Thorns i el Houston Dash en el torneig quadrangular que se celebrarà del 18 al 21 d’agost a l’estadi de Providence Park de Portland

El Barça Femení, recent guanyador de la Champions League, viatjarà aquest estiu als Estats Units per disputar la prestigiosa Women’s International Champions Cup (WICC). Entre el 18 i el 21 d’agost, les jugadores de Lluís Cortés prendran part en la competició juntament amb un altre dels equips més potents d’Europa, l’Olympique de Lió, així com els conjunts estatunidencs del Portland Thorns i el Houston Dash, que competeixen en la National Women’s Soccer League (NWSL), la primera divisió de futbol femení als Estats Units.

La Women’s Interntional Champions Cup tindrà lloc a l’estadi de Providence Park, llar dels Portland Thorns. El torneig constarà de quatre partits jugats com a dos dobles. En el primer, l’Olympique de Lió, vigent campió de la WICC, jugarà contra el Barça en un enfrontament 100% europeu. D’altra banda, el Portland Thorns, guanyador de la NWSL Fall Series 2020 i de la NWSL Challenge Cup 2021, jugarà en aquesta primera ronda contra el Houston Dash, campió de la NWSL Challenge Cup de 2020. Aquests dos primers partits se celebraran el 18 d'agost.

Els dos conjunts guanyadors passaran a la final, que es disputarà el 21 d’agost, fet que assegurarà un duel Europa – Estats Units en la lluita pel títol. Així mateix, els altres dos equips es disputaran el tercer i el quart lloc de la competició aquell mateix dia.  

Les blaugranes, que aquest any també s’han proclamant campiones de Lliga i aspiren a guanyar la Copa de la Reina, es desplaçaran a Portland com a part de la seva preparació de la pretemporada.  Serà el primer cop que les jugadores del Barça Femení disputen la WICC i el segon cop que l’equip visita els Estats Units des del 2018, quan van prendre part en la primera gira mixta del Club i es van imposar al SoCal FC al Drake Stadium de Los Angeles.

Impulsada per Relevent Sports Group, està previst que els partits de la WICC es puguin veure a travésd’ESPN. La prevenda d’entrades s’iniciarà el proper mes de juny a través de la web de la ICC. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut