Chelsea – Barça: Sereu eternes

Chelsea – Barça: Sereu eternes

(21.00 h: Barça TV i Barça TV+) L’equip afronta la seva segona final de la Lliga de Campions amb tota la il·lusió del món a Göteborg en un xoc d’estils

Dos anys fa que s’esperava aquest dia. Després de perdre la primera final de Champions League a Budapest, l’equip va fer autocrítica i es va posar a treballar de valent, sense excuses, per tornar a arribar a la cita més important del futbol europeu. Des d’aleshores, els èxits del Barça Femení s’han succeït i avui arriba a l’anhelada segona final de la Lliga de Campions. En aquest cas serà davant el potent Chelsea, flamant campió anglès, a Göteborg (21 h, Barça TV i Barça TV+).

Són els dos equips que viuen el moment més dolç en el vell continent. Si per arribar a Suècia les culers han deixat enrere París Saint-Germain i Manchester City, entre d’altres, les ‘blues’ s’han desfet del Bayern de Munic, el Wolfsburg i l'Atlètic de Madrid. Més paral·lelismes: tots dos busquen la seva primera corona i qui guanyi serà el primer club en conquerir la competició masculina i femenina. Cara a cara, també, les dues màximes anotadores, Jenni Hermoso i Fran Kirby.

Tot apunta, però, que el Gamla Ullevi veurà un xoc d’estils: si les de Lluís Cortés intenten sotmetre el rival a través de la possessió de la pilota, les d’Emma Hayes practiquen un futbol molt més directe, dominant les àrees.

El cos tècnic blaugrana té la baixa de la sancionada Andrea Pereira i està pendent del turmell d’Asisat Oshoala. Com recorda sovint Cortés, la feina està feta. Tot a punt per sortir, gaudir i intentar guanyar. L’eternitat les espera.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-chelsea-min
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut