Entrenament al Gamla Ullevi

Entrenament al Gamla Ullevi

Sota la pluja de Göteborg, les blaugranes s'han exercitat en l'escenari de la final de la Champions

Última sessió abans de la final de Champions. Les de Lluís Cortés s'han exercitat al Gamla Ullevi, l'escenari del partit, per seguir preparant el transcendental matx davant el Chelsea (diumenge, 16 de maig - 21 hores). 

L'entrenament, en una gespa en bones condicions, ha comptat amb totes les jugadores disponibles. Alexia ha treballat al marge per unes molèsties a la cuixa esquerra i Andrea Falcón ha fet treball específic. La sessió ha estat passada per aigua. I és que la pluja ha estat present durant tot el dia a la ciutat de Göteborg. 

A més, el directiu responsable Xavier Puig ha presenciat la sessió, d'una hora de durada. I que ha finalitzat amb la tradicional foto conjunta que les blaugranes es fan en tots els desplaçaments de Champions. 

Losada: "Hem treballat molt per arribar a la final"

"Serà un partit difícil, però tenim confiança i motivació", ha remarcat i explicat repetidament Lluís Cortés. El tècnic de Balaguer també ha confessat que "guanyar la Champions suposaria un reconeixement a moltes hores de treball". Però també, tal com ha explicat Vicky Losada, esdevindria "una alegria per a les nenes que ens segueixen i s'emmirallen en nosaltres. Volem ser campiones per elles".

 

Ara bé, no cal avançar esdeveniments. Perquè tal com ha remarcat el tècnic barcelonista "no pensem que ja som campiones. Sortirem a la final exhibint el nostre estil de joc per intentar guanyar el partit davant un Chelsea amb molt de talent". Un matx que Sandra Paños ha exterioritzat que arriben "al 100%". "L'equip està preparat per afrontar la final", ha afegit. "Hem treballat molt per arribar a la final i aixecar la copa", ha conclòs la 6 culer.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut