El Barça B finalitza l’OK Plata en una meritòria cinquena posició

El Barça B finalitza l’OK Plata en una meritòria cinquena posició

Un total de 18 joves jugadors han participat en la campanya del filial en el grup Sud

El Barça B d’hoquei patins ha finalitzat el curs en una meritòria cinquena posició del grup Sud d’OK Plata. El filial ha estat, durant tota la temporada, en les posicions capdavanteres de la segona categoria estatal, aconseguint resultats de mèrit i un balanç d’onze victòries, quatre empats i set derrotes.

L’equip dirigit per Ivan Sanz ha tornat a competir aquest curs després d’un estiu amb les sortides de peces importants com Xano Edo i Marc González (cedits a Calafell i Lloret), Antonio ‘Chino’ Miguélez (Montebello) i Lluc Vilà (Arenys). Martí Gabarró, de la seva banda, va sortir cedit aquest hivern al Calafell després d’haver transformat set dianes en vuit duels.

Així doncs, els 18 jugadors (sèniors, juniors o juvenils) convocats per Ivan Sanz al llarg de la temporada han competit de forma regular i han agafat experiència contra equips d’alt nivell.

Els següents reptes

Un cop finalitzada l’OK Plata, els joves de l’hoquei formatiu blaugrana tenen diversos reptes per davant. En joc hi ha els quarts de final de la Lliga Nacional Catalana (l’equip entrenat per Keko Iglesias va ser líder invicte de la fase regular però va perdre 1-5 en el primer duel contra el Tona) i també es competirà en els campionats de Catalunya (els equips Junior i Juvenil ja estan classificats matemàticament). L’Infantil i l’Aleví han de certificar la classificació aquest proper cap de setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut