Doble campió de Catalunya Sub-20

El Barça s’imposa només per mig punt en categoria masculina i obté una àmplia diferència en la femenina

El passat diumenge 9 de maig es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs Sub20 a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. El Futbol Club Barcelona es va proclamar campió tant a la categoria masculina com a la femenina.

A la categoria masculina, la competició va mantenir l’emoció fins a l’última prova, ja que el FC Barcelona es va imposat per només mig punt a l’Avinent Manresa, amb 110 punts i 109,5 punts respectivament. L’Hospitalet Atletisme es va situar a la tercera posició.

En dones, el FC Barcelona també va aconseguir la victòria, amb gran diferencia sobre el segon classificat, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que defensava títol, i l’Avinent Manresa que va ser tercer.