MoraBanc Andorra-Barça: Triomf d’orgull (63-79)

Els de Saras Jasikevicius guanyen a Andorra en un partit molt igualat amb un inspirat Bolmaro, autor de 26 punts

Victòria de lluita i constància. El Barça s’ha imposat en la seva visita al MoraBanc Andorra (63-79) en un partit molt disputat en tot moment i decidit en el darrer període, després d’un mal tercer període dels de Saras Jasikevicius. Bolmaro, amb 26 punts i 32 de valoració ha estat el blaugrana més destacat i ha superat la seva millor anotació en lliga.

Explosió triplista de Bolmaro

Bon inici de partit blaugrana, que ha vist com de la mà de l’eficàcia ofensiva de Bolmaro agafava els primers avantatges en el marcador. Un primer període en el qual els culers han pogut marxar amb tres punts d’avantatge després de diferències properes als 10 punts (23-26).

En els primers compassos del segon quart els de Saras Jasikevicius s’han situat set punts per sobre altre cop (23-30, min 12), però un parcial de 6-0 favorable als locals ha tornat a igualar el matx. El bon joc culer, altre cop liderat per Bolmaro –autor de 17 punts a la primera meitat- ha situat el Barça per sobre dels 10 punts d’avantatge, però finalment han estat set al descans (37-44).

S’iguala el matx

En el tercer període el Barça s’ha estancat ofensivament i el MoraBanc Andorra ho ha aprofitat per igualar novament el matx. Els locals també han sabut aprofitar les pèrdues de pilota culers. En els darrers minuts de període el parcial ha estat de 14-0 per acabar amb el 55-54 al minut 30.

Orgull blaugrana

Els de Saras Jasikevicius han sabut sobreposar-se al poc encert ofensiu i amb un parcial de 2-10 han tornat a obtenir un petit avantatge (57-64, min 34). Uns bons darrers minuts, amb molt encert han permès al Barça eixamplar el marcador i certificar la 28a victòria en 32 partits a la competició domèstica.