Mortensen, alta i convocatòria
Ofert per

Mortensen, alta i convocatòria

L’extrem danès, que va ser intervingut el 5 de novembre d’una lesió de menisc, ja s’entrena amb els seus companys i viatja a Aranda de Duero per al partit d’aquest dissabte

El jugador del Barça d’handbol Casper Mortensen ja té l’alta mèdica, s’entrena amb la resta de l’equip sobre la pista i ha entrat en la convocatòria per viatjar a Aranda de Duero. Així, estarà a disposició del tècnic Xavi Pascual per al partit de la jornada 29 de la Lliga Sacyr ASOBAL contra el Blasgón/Bodegas Ceres Villa de Aranda.

L’extrem esquerre blaugrana va ser intervingut el 5 de novembre del 2020 d’un trencament del menisc extern del genoll esquerre, i un cop completada la recuperació ha tornat a la dinàmica del grup per afrontar la recta final de la temporada a disposició de Xavi Pascual 169 dies després.

Mortensen es va lesionar el 31 d’octubre a la pista del Dicsa Modular Cisne, i pocs dies després va ser intervingut. Uns mesos abans ja s’havia recuperat d’una altra greu lesió de genoll que s’havia produït en el Mundial 2019 amb la seva selecció, que el va mantenir un any de baixa.

Un cop recuperat d’aquella primera lesió, Mortensen va iniciar aquesta temporada amb normalitat amb l’equip, va arribar a disputar 13 partits i va marcar 48 gols fins al moment de la lesió.

El danès entra en la convocatòria en el lloc d'Aron Pálmarsson, que tal com ha explicat Xavi Pascual en la prèvia del partit té permís del Club per ser aquests dies a Islàndia per motius personals. Tampoc viatja Mamadou Diocou, que no s'ha pogut recuperar d'un cop que va rebre en l'últim partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut