El Barça incorpora SYNLAB com a nou proveïdor dels esports professionals

El Barça incorpora SYNLAB com a nou proveïdor dels esports professionals

El proveïdor de diagnòstic mèdic líder a Europa col·laborarà amb el Club per a la realització de les proves PCR de la Covid-19 als esportistes blaugrana fins al final d’aquesta temporada

El Barça i SYNLAB, proveïdor internacional de diagnòstic mèdic líder a Europa, han firmat un acord de col·laboració, pel qual aquesta companyia es converteix en nou proveïdor oficial dels equips del Esports Professionals del Club -bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins-.  A través d’aquesta aliança, SYNLAB col·laborarà amb el Barça fins al 30 de juny del 2021 per a la realització de les proves PCR de la Covid-19 dels esportistes blaugrana i serà el proveïdor oficial de les proves PCR dels esports professionals.

La PCR és la prova de referència per al diagnòstic de la malaltia Covid-19, la més sensible i específica per a la seva detecció tot i haver-hi absència de símptomes, fet que facilita el diagnòstic de possibles infeccions. A més, aquesta prova és un dels punts clau en els protocols establerts per les diferents federacions esportives i responsables sanitaris per poder donar les màximes garanties en el desenvolupament de les competicions en l’actualitat.  

En el marc de l’acord, SYNLAB comptarà amb drets d’associació als esportistes dels equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins per a la creació de material promocional i campanyes de màrqueting, així com espais per a la visibilitat de la marca als leds de la U-televisiva del Palau Blaugrana, als partits disputats pels equips de bàsquet, futbol sala i hoquei patins, a més de drets d’hospitality, entre d’altres.

Caio Mendonça, Chief Commercial Officer de SYNLAB:

“A SYNLAB estem orgullosos de ser el proveïdor de proves diagnòstiques als esports professionals del FC Barcelona. Per la nostra experiència en competicions esportives, gran part dels esportistes positius en Covid-19 són asimptomàtics i poder disposar de la prova més fiable ajuda a tenir un diagnòstic precoç i des d’abans de l’aparició de símptomes per poder evitar els possibles brots que impedirien la realització dels partits.”

Sobre el grup SYNLAB

El grup SYNLAB s’ha erigit com a líder en serveis de diagnòstic mèdic a Europa, i ofereix un dels catàlegs de proves més complets i innovadors dels actualment disponibles al mercat, tant per a pacients, professionals mèdics, com hospitals o la indústria farmacèutica.

La companyia està present en més de 40 països en quatre continents i manté el lideratge a la majoria dels mercats. 20.000 empleats contribueixen cada dia a l’èxit del grup. SYNLAB realitza més de 500 milions de proves de laboratori a l’any i les seves vendes van superar els 2.100 milions d’euros en l’últim exercici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut