El FC Barcelona, campió de Catalunya de clubs

Els atletes blaugranes van dominar les dues jornades celebrades a Barcelona i Sabadell els dos darrers caps de setmana

El passat dissabte 17 d’abril, va tenir lloc la segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs 2021, que va confirmar el FC Barcelona com a campió, renovant d’aquesta manera el títol català de clubs.

En aquest desenllaç del Grup A, celebrat a Sabadell, els atletes del Barça es van mostrar molt superiors als seus rivals i van aconseguir el seu vuitè títol consecutiu des que es va canviar el format del campionat l’any 2013, a puntuació conjunta masculina i femenina. El Cornellà Atlètic es va situar en la segona posició i l’Hospitalet Atletisme va ocupar el tercer lloc.

Després de la primera jornada, que es va celebrar a l’estadi Serrahima de Barcelona l’11 d’abril, l’equip blaugrana ja dominava la classificació, i va poder confirmar el títol a les proves de la segona jornada celebrada a Sabadell.

Classificació final: FC Barcelona, 932; Cornellà At., 740; L'Hospitalet At., 733.

Foto relleu 4x100 femení (Ana Monsó, Ingrid Andrés, Carla Gascón i Cèlia Payrato)

Guanyadors del Barça a les dues jornades:

Categoria femenina: Ingrid Andrés (100 m); Stephanie Saavedra (400 m); Geena Stephens (400 m tanques); Montse Mas (1.500 m); Irene Montejo (5.000 marxa); Mar Vico (alçada); Cora Salas (longitud); Naiara Estanga (triple salt); Laura Redondo (martell i pes); Núria Pascual (javelina); 4x100 (Ingrid Andrés, Carla Gascón, Anna Monsó, Cèlia Payrato) i 4x400 (Stephanie Saavedra, Geena Stephens, Anna Monsó, Laura Hernández).

Categoria masculina: Pau Fradera (200 i 400 m); Marc Alcalà (1.500 m); Aleix Porras (400 tanques); El Mehd Aboujanah (3.000 obstacles); Ramon Adalia (triple salt); Aleix Gràcia (perxa); Eloi Rovira (pes); Juan Díaz (martell) i 4x400 (Alejandro González, Pau Fradera, Eric Esteve, Aleix Porras).