Jocs digitals, dibuixos i manualitats per celebrar Sant Jordi

Jocs digitals, dibuixos i manualitats per celebrar Sant Jordi

El Club ofereix una sèrie de propostes i sortejos de productes blaugranes dirigits als socis i aficionats més joves

La diada de Sant Jordi és una de les tradicions més arrelades a Catalunya, i el Barça, malgrat la situació excepcional que s’està vivint amb motiu de la pandèmia, no vol deixar de celebrar amb els seus socis i aficionats aquesta diada.

Així, des de l’Àrea Social del Club, s’han preparat diferents activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi, enfocades principalment cap als aficionats més joves, que es divideixen en tres propostes d’activitats manuals i tres jocs digitals.

Entre tots aquells participants en les activitats manuals que enviin al Club les imatges dels seus dibuixos o manualitats, es sortejaran una sèrie de diferents productes blaugranes.

Dibuixos i manualitats

Dibuix de Sant Jordi

Per celebrar el Dia de Sant Jordi, el Barça vol convidar els socis fins els 15 anys a fer un dibuix prenent com a temàtica alguns dels elements que configuren aquesta tradicional festa, com de la llegenda del drac, la rosa o el llibre, i compartir-lo amb el Club.

Un cop fet aquest dibuix, caldrà fer-li una foto o escanejar-lo i compartir-lo amb el Club a través del següent formulari, que estarà operatiu fins al 25 d’abril.

Els dibuixos que es vagin rebent, s’aniran publicant a l’àrea dels socis/actualitat del web del FC Barcelona. 

La rosa i el punt de llibre

Amb aquestes activitats, oferim als socis més joves la possibilitat de crear la seva rosa o dissenyar el un punt de llibre personal. La Diada de Sant Jordi pot ser una bona excusa per posar en pràctica les habilitats artístiques dels culers i, alhora, passar una bona estona.

Amb paper, cartó, cartolina, cintes, retoladors i altres elements que indica l’activitat es podrà elaborar la rosa i el punt de  llibre, i participar en un sorteig de productes blaugranes entre tots aquells que ens facin arribar les fotografies de les seves creacions fins al 25 d’abril, a través del següent formulari.

Entre tots els participants que hagin enviat la imatge del seu dibuix o manualitat, es sortejaran diferents productes blaugrana i el Club es posarà en contacte amb els guanyadors.

Tres jocs digitals

La referencia a Sant Jordi  també és el tema dels tres joc digitals que oferim als socis més joves per exercitar la seva memoria i observació. Aquests petits jocs són els següents.

El 'Memory' de Sant Jordi: Un joc de memoria en el que cal aparellar sis imatges destacades del FC Barcelona que es relacionen amb Sant Jordi.

Troba la diferència: Cal localitzar les cinc diferències que van apareixent a partir d’una imatge original. Troba-la i clica sobre la diferència. Un cop fet, passaràs a una altra pantalla amb la mateixa imatge i una altra diferència, fins que trobis les cinc.

Preguntes de Sant Jordi: Cinc preguntes que posen a prova el teu coneixement sobre la relació del Barça amb la Diada de Sant Jordi, amb l’ajuda d’algunes pistes per descobrir la resposta correcte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut