El Barça Hockey Gel es proclama campió de Lliga

Victòria a la pista del Puigcerdà (2-4) i el títol torna ser blaugrana dotze anys després

Després de dotze anys, el Barça Hockey Gel torna a ser el campió de la Lliga espanyola, després de derrotat aquest dissabte el Club Gel Puigcerdà a la seva pista per 2-4 en el tercer partit de la final.

El conjunt blaugrana ha sentenciat la final a la primera oportunitat que ha tingut. Després de guanyar els dos primers partits disputats a la seva pista de gel, la final s’ha traslladat a Puigcerdà, i el Barça ha sortit decidit a fer-se amb el títol a la primera oportunitat.

El primer període del partit ha estat decisiu pel desenllaç d’aquesta final. El Barça ha estat molt encertat en les jugades d’atac, i ha mostrat la seva efectivitat amb tres gols. Els dos primers s'han  aconseguit de manera consecutiva per Quim Muratet i Oriol Rubio, i el tercer, obra de Julian Edstrom, al darrer minut d’aquest període inicial.

Amb aquest clar avantatge al marcador, l'equip d'Einar Meyerson no ha tingut excessius problemes per controlar el partit, davant un Puigcerdà molt imprecís i sense poder desplegar un joc efectiu en el segon període, que ha acabat sense gols.

El control i el domini blaugrana en el marcador ha continuat en el tercer tram del partit. El Puigcerdà ha actuat amb més intensitat, però s’ha trobat amb un inspirat David Ros a la porteria barcelonista. Tot i així, Granell ha obtingut el primer gol local, que ràpidament ha estat contestat amb el quart gol blaugrana en una jugada d’Ubieto desviada per Muratet. Amb el partit i el títol de Lliga decidit ha arribat a darrera hora el segon gol local marcat per Boronat que deixava un marcador final de 2-4.

Amb la consecució d’aquest campionat, l’equip d’hockey gel del Barça suma el sisè títol de Lliga de la seva història, i iguala el nombre de campionats que té el Puigcerdà.