Barça-Deportivo: L’hora decisiva

Barça-Deportivo: L’hora decisiva

12h, Barça TV, Teledeporte, Footers i streaming per BarçaTV+: L’equip reprèn l’activitat amb un altre tram dens i clau de la temporada

Superat una nova aturada internacional, el Barça Femení inicia l’hora de la veritat, el tram de la temporada en què es decideixen els títols. Serà, novament, en un període de partits cada 3 o 4 dies. Els dos primers, de Lliga, a l’Estadi Johan Cruyff: aquest dissabte (12h) contra el Deportivo La Coruña i el dimarts (15h) davant del Granadilla Tenerife (12h). Al cap de setmana vinent espera l’anada de les semifinals de la Champions League, amb l’Olympique Lyon o PSG.

La primera etapa, doncs, serà al fortí del Femení. Curiosament, enfront tindrà el rival que més difícil li ha posat per vèncer-hi: un Deportivo que va aguantar fins al minut 120 de l’eliminatòria de Copa 19/20. Això sí, aquesta temporada està sent més complicada per a les gallegues, que són cuers. A la primera volta, el Barça les va superar per 1-6.

El conjunt que dirigeix Lluís Cortés vol seguir dibuixant unes xifres de somni. Ara mateix, és líder amb 12 punts més que el segon (el Llevant) i amb tres partits menys. Durant l’aturada per compromisos de seleccions, el tècnic de Balaguer ha perdut Asisat Oshoala, intervinguda d’un peu, i Patri Guijarro, lesionada en la concentració d’Espanya.

El Barça-Deportivo serà el segon duel del Femení amb públic a les grades -amb aforament reduït- des de l’inici de la pandèmia. Els aficionats culers han exhaurit totes les entrades disponibles.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut