El Barça CBS es juga amb l'Ynsadiet Leganés l'ascens a la Lliga Endesa Femenina

Després de superar el Pacisa Alcobendas (73-48), el partit d’aquest diumenge culminarà una temporada en la que les blaugranes encara no coneixen la derrota

El Barça CBS es jugarà aquest diumenge amb el Laboratorios Ynsadiet Leganés una de les dues places d’ascens a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol, després d’haver guanyat, en el seu segon partit de la fase d’ascens a la Lliga Endesa, el Pacisa Alcobendas per 73-48.

El conjunt blaugrana va anar en tot moment per davant en el marcador en un partit controlat per les jugadores d’Isaac Fernández, tot i la voluntat que va mostrar l’equip madrileny.

Amb la tranquil·litat que li va donar haver pogut guanyar el primer partit contra el Celta amb una èpica remuntada, el Barça CBS va sortir decidit a resoldre ben aviat el desenllaç d’un partit en el qual l’equip guanyador obtindria un lloc a les semifinals per l’ascens.

Amb més concentració defensiva que en el partit de dijous, i un atac més resolutiu on Ainoha López i Beatrice Carta es van mostrar molt encertades en els triples, l’equip català va arribar al descans amb nou punts d’avantatge (33-24) davant un Alcobendas que no va treure profit del seu joc interior, sobre el qual fonamenta habitualment les seves victòries.

Ampliant l'avantatge

A la represa del partit, el Barça va continuar amb el seu encert exterior i va anar ampliant el seu avantatge en un tercer quart que, amb un parcial de 23-10, va deixar el marcador en un 56-34 que gairebé sentenciava la sort del partit.

Al darrer quart, les blaugranes no van abaixar el ritme i es van emportar el segon triomf per 73-48. Carolina Guerrero va ser considerada la millor jugadora del partit amb un 17 de valoració, mentre Ainhoa López va ser la màxima anotadora blaugrana amb 14 punts.

A la decisiva jornada final, el Barça CBS serà el rival de l'amfitrió, Laboratoris Ynsadiet Leganés, en la segona semifinal que es jugarà a partir de les 18 hores.

L’altre equip que pujarà a la Lliga Femenina Endesa sortirà del xoc que protagonitzaran el BAXI Ferrol i l’Osés Construcción Ardoi de Navarra.