Vinculació i avantatges del carnet dels Esports Amateurs

Vinculació i avantatges del carnet dels Esports Amateurs

Els membres d’aquest col·lectiu disposen de descomptes en el Museu del Barça, la Botiga del Camp Nou i la Pista de Gel

Un any més, els membres dels Esports Amateurs del FC Barcelona disposen del seu carnet d’esportista que els acredita com a integrants d’aquest col·lectiu. Un fet que no representa únicament pertànyer a la institució poliesportiva més gran del món, sinó també formar part d’una manera de ser i d’entendre l’esport, que es fonamental en els valors del respecte, l’esforç, l’ambició, el treball en equip i la humilitat.

Cal ser conscients de les dificultats que genera la situació que estem vivint i els importants reptes esportius que ens esperen en el futur, però estem convençuts que serem capaços de fer front a l’excepcionalitat d’aquesta situació i superar-la amb esforç, determinació i el compromís de tots.

Avantatges i descomptes

A més de fer visible aquesta identificació amb els valors del Club , el carnet dels Esports Amateurs del FC Barcelona inclou una sèrie d’avantatges associats que permeten als seus membres poder gaudir d’una sèrie de descomptes i beneficis en ofertes lúdiques, com els que ofereixen les següents instal·lacions del Club:

  • Museu del FC Barcelona: 20% de descompte per la compra de fins a 6 entrades (només compra online amb el DNI com a codi de promoció).
  • Botiga Barça Camp Nou: 20% de descompte al presentar el carnet d’esportista dels Esports Amateurs. (Tancada temporalment)
  • Pista de Gel: Disposar d’un 2x1 al presentar el carnet d’esportista a taquilles.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut