FC Barcelona Femení - Llevant: Delecten el públic amb un triomf imponent (7-1)

FC Barcelona Femení - Llevant: Delecten el públic amb un triomf imponent (7-1)

Les blaugranes monopolitzen el joc i l'electrònic davant el segon classificat i, d'aquesta manera, segueixen imbatudes i es refermen en el lideratge de la Lliga

Per fi, el Barça Femení ha pogut dedicar el triomf al públic present al Johan Cruyff. Les blaugranes, sent superiors i sense abaixar el ritme en cap moment, han mantingut intacta la imbatibilitat lliguera davant el segon classificat, el Llevant (7-1). Una golejada incontestable que ha tingut a Marta Torrejón, Vicky Losada, Mariona, Melanie, Bruna i Jennifer Hermoso com a realitzadores. El camí de les de Lluís Cortés en Lliga Iberdrola és imparable. 

Sota l'eufòrica mirada del públic, dominen totes les facetes del joc

Per fi, un any després, la sonoritat des de les grades ha tornat al Johan Cruyff pel Barça Femení. Les 994 veus eufòriques han eclipsat les quotidianes indicacions entre les futbolistes. Més quan Marta Torrejón s'ha apuntat el matiner 1-0. Quan encara els espectadors s'estaven acomodant i acostumant a les butaques, Martens s'ha assentat al partit amb una jugada plena de desequilibri i qualitat per servir el gol a la lateral blaugrana. 

EyH9c0pWQAIIVX-
Un any després, el Barça Femení ha comptat amb la presència i el suport d'espectadors, un total de 994, al Johan Cruyff

Tot i la novetat del públic, aplaudint constantment, la quotidianitat de les de Lluís Cortés s'ha imposat. El Llevant no ha pogut inquietar en excés Sandra Paños. Ara bé, l'1, quasi sense treball i sempre escudada per unes impermeables Andrea Pereira i Mapi León, no ha pogut deixar la xarxa de la porteria blaugrana intacta. Perquè en les acaballes del partit, Redondo ha anotat el gol de l'honor.  

El treball defensiu, amb menys focus que l'ofensiu, també ha comptat amb una alta pressió. L'argument principal del 2-0. Una incisiva i incansable 8 culer ha recuperat la pilota per servir en safata el gol a Vicky Losada; l'engranatge de la sala de màquines barcelonista també anota. El setge atacant, acompanyat de l'entusiasme del públic i de llargues possessions i circulacions, ha acrescut la superioritat culer. Melanie Serrano ha centrat perquè Mariona fes pujar el clar i incontestable 3-0 blaugrana. 

Certifiquen un nou triomf 

El Barça ha continuat exhibint autoritat i ampliant el marcador. Melanie, amb un potent llançament des de la frontal de l'àrea, i Bruna, que ha estrenat titularitat amb el primer equip, han fet brillar, encara més, el domini culer. Unes dues dianes que no han aturat la inqüestionable victòria barcelonista. Perquè les blaugranes mai es cansen d'anotar. Aitana i Jennifer Hermoso, que s'acosta als números de la llevantina Esther com a màxima realitzadora de Lliga, han tancat la irrefutable golejada: 7-1. 

Un nou triomf. Aquest especial, ja que ha estat en el retorn del públic a l'Estadi Johan Cruyff en un matx del Barça Femení. I davant el segon classificat de la Lliga Iberdrola. 22 victòries en 22 partits de Lliga que refermen les de Lluís Cortés en la primera plaça; tenen 12 punts de marge sobre les granotes. Sensacional. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 7
Llevant, 1 

Barça: Sandra Paños, Marta Torrejón (Crnogorčević, min. 61), Pereira (Jana, min. 71), Mapi León, Melanie Serrano, Patri (Aitana, min. 61), Vicky Losada, Alexia, Bruna (Jennifer Hermoso, min. 61), Mariona (Leila, min. 71) i Martens
Llevant: María, Méndez (Gemma, min. 80), Alharilla (Lucía Gómez, min. 51), Cometti, Jucinara, Lloris (Paula, min. 66), Irene (Banini, min. 66), Redondo, Zornoza, Esther i Andonova (Nuria, min. 66) 

Gols: 1-0, Marta Torrejón (min. 4); 2-0, Vicky Losada (min. 20); 3-0, Mariona (min. 35); 4-0, Melanie (min. 50); 5-0, Bruna (min. 60); 6-0, Aitana (min. 81); 7-0, Jennifer Hermoso (min. 85); 7-1, Redondo (min. 93)

Àrbitra: Gil Soriano. Ha amonestat amb targeta groga les locals Patri (min. 42) i Mapi León (min. 45)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut