Definit el calendari de la segona fase de la Lliga pel Juvenil A

Definit el calendari de la segona fase de la Lliga pel Juvenil A

El conjunt dirigit per Sergi Milà disputarà el primer partit davant l’Ebro, a domicili, el cap de setmana 10-11 d’abril després que la RFEF hagi fet oficial l’ordre dels partits

El Juvenil A del FC Barcelona ja coneix el calendari de la segona fase. Així ho ha fet oficial aquest divendres la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). El conjunt dirigit per Sergi Milà iniciarà la segona fase visitant l’Ebro el cap de setmana del 10-11 d’abril. Tot seguit rebrà el Sabadell (18-19 abril), visitarà el Saragossa el següent cap de setmana (24-25 abril), rebrà el Nàstic de Tarragona (16-17 de maig) i finalitzarà el campionat el 29-30 de maig al camp del Cerdanyola.

Cal recordar que, en aquesta segona fase de la Lliga Divisió d’Honor Juvenil, tan sols es disputaran cinc partits a una única volta entre els cinc primers classificats del grup 3A i 3B i es jugarà al camp on el sorteig ho ha deparat. 

A més, en aquesta segona fase els equips arrosseguen les puntuacions i els gols a favor i en contra de la primera fase. D’aquesta manera, el Juvenil A passa com a segon de grup amb 37 punts, amb 46 gols a favor i 19 en contra. A continuació, la classificació de la segona fase:

1.        Espanyol, 40 punts

2.     JUVENIL A, 37 punts

3.       Gimnàstic de Tarragona, 36 punts

4.       Real Zaragoza, 35 punts

5.       Girona, 31 punts

6.       Sabadell, 29 punts

7.       Europa, 26 punts

8.       Damm, 25 punts

9.       Ebro, 25 punts

10.    Cerdanyola, 24 punts

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut