Quarta semifinal de Champions en cinc anys!

Quarta semifinal de Champions en cinc anys!

Eliminant el Manchester City a quarts, el Barça Femení s’ha classificat de nou entre els quatre millors d’Europa

Ja som a semifinals de la Lliga de Campions! Un nou èxit extraordinari del Barça Femení que està convertint-se en normalitat. Després d’eliminar el Manchester City als quarts, el conjunt blaugrana ha accedit a la penúltima ronda de la màxima competició continental per quarta vegada en cinc temporades. Una fita que tan sols l’Olympique Lyonnais ha assolit en el darrer lustre.

Tot va començar el 2017. El conjunt aleshores dirigit per Xavi Llorens va entrar per primer cop a semis en desfer-se del potent Rosengard suec, amb Marta Vieira o Lieke Martens a les seves files. Després de caure el 2018 a quarts davant el totpoderós Olympique Lyonnais, el 2019, ja amb Lluís Cortés a la banqueta en substitució de Fran Sánchez, va vèncer l’LSK Kvinner noruec per un global de 4-0 abans de fer història davant del Bayern Munic.

L’últim precedent data de l’agost passat. En una competició reformulada per la crisi del covid-19, el Barça va deixar a la cuneta l’Atlètic de Madrid a partit únic a San Mamés (1-0). De nou a semis, les culers es veuran les cares amb el guanyador del duel entre el París Saint-Germain i l’Olympique Lyonnais.

Generació daurada

Instal·lat en l’elit del futbol europeu, el Barça viu els seus anys daurats amb una generació inigualable de futbolistes. Nou són les que, amb la de la present edició, hauran afrontat les quatre de les últimes cinc semis de Champions com a blaugrana: Paños, Melanie, Losada, Marta, Mariona, Alexia, Patri, Aitana i Leila.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut