Barça - Còrdova: Victòria patida (1-0)

Un solitari gol d'Adolfo en el primer temps permet als d'Andreu Plaza sumar els tres punts al Palau

El Barça ha aconseguit guanyar el Còrdova al Palau, en el partit de Lliga que tenia pendent (1-0). Els d’Andreu Plaza han aconseguit un triomf sofert davant un rival que no ha baixat els braços i que ha lluitat de valent. Però, finalment, el gol que Adolfo ha fet en el primer temps ha estat determinant per sumar tres punts importants a la Lliga. Esquerdinha, després de superar el Covid-19, ha tornat a jugar 15 dies després.

Domini blaugrana

El Barça ha tingut el domini i les ocasions en la primera part. Ho ha intentat una vegada i una altra, amb un xut al pal de Matheus, una ocasió de Povill, una rematada llunyana de Coelho o una oportunitat per a Ximbinha. Però Cristian, el porter del Còrdova, s’ha exhibit i ha evitat que el gol arribés abans.

No ha pogut fer res, però, en una jugada d’estratègia blaugrana, quan Joselito ha tret un córner i Ximbinha ha assistit Adolfo perquè, per fi, obris el marcador (1-0, min 17).

El Còrdova es refà

Resultat massa curt pels mèrits vist durant els primers 20 minuts, però que ha marcat el pas pels vestidors. El descans ha esperonat els visitants, que han intentat buscar l’empat. Manu Leal, en una acció que ha salvat André Coelho (min 28) i Saura, que s’ha estavellat contra el pal (min 29), han tingut les opcions més clares davant un Miquel Feixas que també ha fet intervencions decisives.

L’entrada del porter-jugador per part de l'equip andalús encara ha pressionat més els blaugrana, però els d’Andreu Plaza han mantingut el marcador i s’han pogut endur una victòria important.