L'equip de futbol sala comptarà amb el suport de l'afició

L'equip de futbol sala comptarà amb el suport de l'afició

Sol·licitud d'entrades per a abonats i socis per assistir al Barça-Llevant del 18 d'abril al Palau Blaugrana

El Palau Blaugrana s’obre novament de manera restringida als aficionats al futbol sala, amb motiu de la celebració del partit de Lliga entre el Barça i el Llevant que es jugarà el diumenge 18 d’abril a les 19 hores.

De cara a poder assistir a aquest partit, el Club posa a disposició dels abonats i aficionats un número limitat de 1.000 localitats i activa, a partir del dimecres 31 de març, el procés de sol·licitud d’entrades.

Aquest procés comença amb el període exclusiu de sol·licitud dels abonats o amics del futbol sala.

Abonats i amics del futbol sala

Els abonats i amics del futsal blaugrana podran sol·licitar una localitat de manera gratuïta per aquest partit contra el Llevant, a partir de les 10 h del dimecres 31 de març i fins a la mateixa hora del dimarts 13 d’abril.

Aquestes sol·licituds s’efectuaran a través d’un formulari exclusiu per a aquests col·lectius, al qual es pot accedir des de l’enllaç següent.

En el cas que hi hagi més peticions que localitats disponibles, es realitzarà un sorteig per a l’assignació de les entrades.

Aquest formulari permet cedir la localitat quan es fa la sol·licitud, però un cop cedida, l’entrada és personal i intransferible. D'acord amb els nous protocols d’aforament derivats de la restricció de públic a causa de la Covid-19, hi haurà controls d’identificació a l’entrada del Palau per garantir la seguretat sanitària i la traçabilitat de tots els assistents. En aquest context no serviran els carnets d’abonats per entrar al recinte i únicament es podrà accedir amb l’entrada del partit corresponent.

A causa de l’aforament restringit, i al fet de no obrir-se tota la graderia, la ubicació de les entrades que s’atorguin als abonats no correspondrà a la mateixa localitat que tenen assignada en els seus abonaments.

Entrades gratuïtes per als socis

A partir de les 11 hores del dimecres 7 d’abril, els socis disposaran d’un període de prevenda de 24 hores, on el soci titular podrà adquirir una entrada (només haurà d’abonar 1,75 € de despeses de gestió), i també  tindrà la possibilitat de comprar, abonant el preu corresponent, fins a 5 entrades per acompanyants. En el moment de realitzar la compra s’entendrà que es pertany a una unitat de convivència per tal de tenir els seients agrupats al Palau Blaugrana.

La venda s'efectua exclusivament per canals digitals al web del Club, a través de l'enllaç següent:

Un cop exhaurit aquest termini, s’obrirà la possibilitat de compra d’entrades a tot el públic, tot i que els socis podran seguir demanant localitats mentre hi hagi disponibilitat.

La presència de públic en aquest partit es regirà segons la normativa que marca l’excepcionalitat de la pandèmia i serà necessari complir en tot moment les normes de seguretat, comportament i distanciament necessàries per fer del Palau Blaugrana un recinte net i segur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut