Henrik Larsson: “Als jugadors els agrada la nostra manera de fer i la nostra filosofia”

Henrik Larsson: “Als jugadors els agrada la nostra manera de fer i la nostra filosofia”

El tercer entrenador del Barça parla sobre l'actualitat de l'equip blaugrana, però també recorda el seu passat com a jugador culer

Un mite del barcelonisme al cos tècnic de Koeman. Henrik Larsson va meravellar l'afició durant els seus dos cursos com a futbolista blaugrana, ara gaudeix des de la banqueta del FC Barcelona.

El 7 culer de 2004-2006 ha ofert una entrevista a Barça TV on desglossa la seva visió com a tècnic, el moment de l'equip o les figures de Ronald Koeman i de Leo Messi. Aquests són algunes de les seves declaracions més destacades:

La seva segona etapa al Barça

"És diferent ser entrenador que jugador, però estic molt feliç de poder veure el Club des d'una altra perspectiva. Estic molt content" 

"És un honor i un plaer tornar a aquest gran Club. Estic encantant que Koeman em volgués en el seu cos tècnic. És una gran oportunitat per al meu desenvolupament com a entrenador"

El Larsson entrenador 

"En la meva mentalitat com a entrenador encara conservo la mentalitat de davanter perquè és important quan parles amb les figures atacants de l'equip"

"Em va influenciar molt el joc del Barça. És una de les maneres què entenc el joc com a entrenador" 

El seu paper al cos tècnic de Koeman 

"Una de les meves funcions és parlar amb els davanters. Estic gaudint de formar part dels entrenaments i de veure la qualitat que exhibeixen els jugadors"

mini_Entrenament02112020_pic_2020-11-02entreno73
Larsson, en un entrenament del passat novembre del 2020, parlant amb Ansu Fati

Com veu l'equip?

"Bé, estem jugant bé en determinats moments i partits. Amb l'arribada d'un entrenador nou és un fet normal. Els jugadors necessiten temps per entendre què vol el míster. Sí que és cert, però, que recentment estem jugant uns bons partits" 

"No només vam jugar bé contra la Reial Societat, progressivament estem jugant millor. Portem uns partits amb bon joc. Als jugadors els agrada la nostra manera de fer i la nostra filosofia. Vam tenir uns partits fluixos i estant en el millor Club del món només val a guanyar; tothom t'exigeix la victòria" 

"El treball físic que vam preparar tant l'Albert com jo ens permet estar en el bon moment de forma que estem exhibint ara" 

Messi 

"Quan compartia terreny de joc amb Leo, ell era molt jove. Recordo que el primer dia que va venir a entrenar amb el primer equip vaig parlar amb Gio van Bronckhorst i ens vam preguntar qui era aquell noi. Era molt bo aleshores i ara és el millor futbolista del món"

"Tot el que fa és d'un nivell espectacular. Ningú podia imaginar el nivell que ha exhibit durant molts anys seguits. La quantitat de gols que ha marcat és increïble, inimaginable. No tinc paraules suficients per descriure els seus gols"

Els pròxims partits 

"Hem d'anar partit a partit. No podem mirar més enllà del pròxim repte, que és el Valladolid. Així és com era com a jugador i ara com a tècnic, solament ens hem de fixar en el partit més proper"

La final de Copa, a l'horitzó 

"Hem jugat molt bé a la Copa i, per tant, ens mereixem estar en la final. Espero que assolim un bon resultat en la final"

L'estima del barcelonisme 

"És gratificant l'estima que em té la gent, tot i haver estat només dos anys aquí. No és un fet comú. Crec que tothom quan em veia al terreny de joc, veia que donava el 100% a l'equip. Els fans adoren la manera com vaig jugar per a l'equip. I les meves dues assistències a la final de París potser també tenen molt a veure"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut