El femení es manté a les primeres posicions

Superen el Castelldefels (2-1), mentre l'equip masculí suma una victòria i una derrota en el doble compromís del cap de setmana

Dos gols de Claudia Marín i Marie Florence Quiroga van permetre la victòria de l’equip femení del Barça Hoquei Herba davant el Castelldefels per 2-1 a l’estadi Pau Negre.

El partit contra el Castelldefels ben aviat es va complicar per les blaugranes amb un gol visitant al minut 3 de partit, gràcies a una acció d’Estrella Ruiz. El Barça va poder igualar amb un gol de la seva golejadora Claudia Marín al minut 23, i al darrer quart va ser Marie Florence Quiroga qui materialitzava el 2-1 al minut 61, que significava mantenir-se a les primeres posicions de la classificació de la Lliga regular. (Berta Queralt O'Callaghan -a la foto-)

Doble compromís del masculí

Per la seva part, l’equip masculí va afrontar dos partits el passat cap de setmana, amb dos resultats oposats. El dissabte, el Barça va visitar el camp de la Complutense i va sortit derrotat per 2-1. L’equip madrileny es va avançar amb un gol al segon quart i no es va veure modificat al marcador fins al darrer tram de partit, quan al minut 65 els locals van transformar un penal corner per fer pujar el 2-0, que quatre minuts després va ser replicat pel gol blaugrana de Pol Compta, però que no va poder impedir la derrota barcelonista.

El diumenge, el conjunt de Pol Garrido havia de tenir un partit més plàcid al rebre al seu camp l'equip valencià del Giner de los Ríos, penúltim de la classificació, en partit ajornat en el seu moment. Tot i això, es va arribar al descans amb empat sense gols, però a la segona meitat el Barça va imposar el seu domini per acabar guanyant per 3-0.