El Barça femení ja coneix els rivals de la fase d’ascens

El Barça femení ja coneix els rivals de la fase d’ascens

El voleibol blaugrana, amb l’objectiu d’arribar a la Lliga Iberdrola després d’acabar primer de grup a la Superlliga 2

El Barça Vòlei va culminar la seva línia ascendent a la fase regular del Grup B de la Superlliga Femenina 2, amb una victòria a la pista de l’UBE l’Illa Grau per 1-3 que li ha permès acabar aquesta primera fase de la competició a la primera posició, i juntament amb el CV Esplugues, segon d’aquest grup, formar la representació catalana a la fase d’ascens que se celebrarà a Madrid del 16 al 18 d’abril.

El Centro Deportivo Municipal Entrevías de Madrid acollirà els partits que decidiran els dos equips que guanyaran l’ascens a la màxima categoria del voleibol femení, i en els que participaran els dos primers classificats de cadascun dels tres grups que han configurat aquesta temporada la Superlliga Femenina 2.  

Grups definits

Després del sorteig celebrat aquest dimarts a la Reial Federació Espanyola de Voleibol, els sis equips participants han quedat repartits en dos grups. El Barça Vòlei estarà al grup B juntament amb l’Extremadura Arroyo i el Santa Cruz Cuesta Piedra de Tenerife. Per la seva part, el grup A estarà format pel VP Madrid, CV Esplugues i Opportunity CDU Atarfe.

Els dos grups disputaran una lligueta a una volta per conformar la classificació que definiran les semifinals de la tarda del dissabte. Els guanyadors d’aquests dos partits s’asseguraran la plaça d’ascens a la Lliga Iberdrola i protagonitzaran la gran final del diumenge que decidirà el nom del campió de la Superlliga Femenina 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut