Al U-Power Stadium, com a casa

Al U-Power Stadium, com a casa

El Barça Femení ha provat l’escenari de Monza on disputarà com a local l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Manchester City

L’equip ja és a Monza, la localitat italiana que acollirà l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Manchester City, amb les blaugrana com a locals per les restriccions de l’Estat Espanyol als vols amb passatgers britànics. El Barça s’enlairava aquest matí de l’Aeroport del Prat i al cap de dues hores aterrava al de Milà. El directiu Xavier Puig representava la nova Junta i encapçalava l’expedició culer.

Una vegada a Itàlia, el conjunt que dirigeix Lluís Cortés ha conegut l’estadi on es disputarà el partit: el U-Power Stadium, en perfectes condicions. Abans de l’últim entrenament, Aitana Bonmatí comentava a Barça TV: “El partit és decantarà cap al que pugui aconseguir més control de la pilota”.

La convocatòria blaugrana consta de 20 futbolistes: Paños, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso (sense l’alta mèdica), Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham, A. Pereira, Crnogorčević, Oshoala, Martens, Jana, Gemma i Meritxell Muñoz (portera del filial). 

El Barça-Manchester City es jugarà dimecres a partir de les 12.30h. La tornada tindrà lloc una setmana més tard, a Manchester (17.00h).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut