[PRÈVIA] Barça B - Cornellà: Partidàs amb el retorn del públic al Johan Cruyff

[PRÈVIA] Barça B - Cornellà: Partidàs amb el retorn del públic al Johan Cruyff

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial de Garcia Pimienta, classificat ja per a la Primera RFEF, es retrobarà aquesta tarda amb la seva afició en un partit en el que necessita la victòria per entrar a la segona fase de la Lliga, la que dona accés al play off a Segona A, amb el major coixí de punts

Jornada molt especial la que es viurà aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff (18 hores, Barça TV, BARÇATV+ i Esport 3). El Barça B, segon classificat, es retrobarà un any després amb la seva afició en un partit contra el Cornellà, setè classificat, en què els blaugranes busquen els tres punts per entrar a la segona fase, que dona accés a la lluita per l’ascens a la Segona Divisió A, amb el major número de punts possibles. El Barça B ho farà, a més, amb la tranquil·litat que de tenir ja a la butxaca la classificació per a la nova Lliga que naixerà la propera temporada: la Primera RFEF. L’empat d’ahir entre l’Andorra i l’Hospitalet (1-1) va classificar al filial de Garcia Pimienta que ja té assolit el primer gran objectiu de la temporada. El filial recupera avui a Matheus i Manaj una vegada complert el seu partit de sanció.

Public Johan

El partit comptarà amb la presència de 1.000 espectadors i el compliment de totes les mesures sanitàries per la COVID-19, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. El darrer precedent entre tots dos equips a l’Estadi Johan Cruyff va ser la temporada 2019/20, amb empat (3-3), amb gols de Carles Pérez, Hiroki i Monchu. Al partit de la primera volta el Barça B va guanyar per 0-1 al camp del Cornellà amb un golàs espectacular de Collado de falta.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit d’Igor, Hiroki Abe, Nils Mortimer, Balde, Lucas de Vega i Álvaro Sanz. Arnau Tenas, Mingueza i Ilaix Moriba, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria així com Jandro, a qui amb molèsties al turmell, se li ha donat una setmana més de descans. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Carevic, Comas, Mika, Oriol Busquets, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Gustavo Maia, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Manaj, Peque i els jugadors del Juvenil A Jaume Jardí, Ilias, Ángel, José Marsà i N’Diaye.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut