El Clàssic ja té data i hora confirmada

El Clàssic ja té data i hora confirmada

Els culers visitaran al Reial Madrid el proper dissabte 10 d’abril a les 21.00 hores a Valdebebas

Ja està confirmat el dia i l’horari del proper Clàssic de Lliga. Barça i Madrid es veuran les cares a l’Alfredo Di Stefano de la Ciutat Esportiva de Valdebebas el proper dissabte 10 d’abril a les 21.00 hores, en el que serà el darrer duel de la temporada entre tots dos conjunts.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-CLASICO

Un partit corresponent a la 30a jornada i que es presenta clau per al desenllaç de la Lliga, ja que tant culers com madridistes estan lluitant, juntament amb l’Atlètic de Madrid, per aconseguir el títol lliguer.

Cal recordar que el partit de la primera volta no va ser favorable per als culers, que van caure per 1-3 al Camp Nou. Tot i així, els barcelonistes han guanyat gran part dels darrers partits al Santiago Bernabéu, però aquest cop hauran de disputar el duel a la Ciutat Esportiva madridista.

Repassem l’última victòria blaugrana a territori blanc al curs 2018/19:

A més, també s’ha confirmat el Barça-Valladolid de la jornada 29. El duel tindrà lloc el proper dilluns 6 d’abril a les 21.00 hores al Camp Nou. A la primera volta, els culers van vèncer amb autoritat al José Zorrilla per 0-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut