Tots els equips dels Esports Amateurs tornen als terrenys de joc

Tots els equips dels Esports Amateurs tornen als terrenys de joc

A partir d'aquesta setmana ja es poden reprendre els entrenaments i iniciar les competicions de les categories inferiors si ho marquen les federacions

Des del passat 15 de març ja es poden reprendre els entrenaments de tots els equips dels esports amateurs, a més de poder iniciar-se les competicions de les categories inferiors, segons les noves mesures dictades pel PROCICAT referents a l’ esport segons la RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març.

Una resolució per la qual a partir del dilluns 15 de març es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Gràcies a la implantació d’aquestes mesures, els equips de les categories inferiors dels esports amateurs poden iniciar les competicions d’àmbit territorial, quan les respectives federacions ho indiquin.

També cal destacar que l’Escola de Gel reprendrà l’activitat el proper 22 de març, després d’haver estat la secció que s’ ha vist més perjudicada donat que no ha pogut entrenar durant el segon trimestre de la temporada, per ser una instal·lació coberta i amb poca ventilació.

Presència de públic

Pel que fa a la presència de públic, la nova resolució senyala que a excepció de les d’àmbit estatal i internacional, de futbol i bàsquet, de caràcter professional, la resta de competicions permeses es podran desenvolupar amb públic, limitant l’aforament al 50% en instal·lacions i equipaments a l’aire lliure, amb un màxim de 1.000 persones, i al 30% en tancats, amb un màxim de 500 persones o de 1.000 persones si hi ha condicions reforçades de ventilació i qualitat de l'aire.

Davant d’aquesta normativa, dependrà de cada instal·lació l’admissió o no de públic, en funció dels protocols respectius, i per tant, caldrà estar pendent de les indicacions particulars de cada pavelló o pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut