Espanyol B - Barça B: El derbi és blaugrana! (0-1)

Els culers s'emporten tres punts decisius gràcies a un gol de Peque i es queden a només un punt d'assegurar-se l'ascens matemàtic a la Primera RFEF

Victòria importantíssima del Barça B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els culers s'emporten el derbi de filials davant l'Espanyol B (0-1) gràcies a un gol de Peque i es queden a només un punt d'assegurar-se l'ascens matemàtic a la Primera RFEF. A més, els de Garcia Pimienta sumen la quarta victòria consecutiva i es situen segons empatats amb el líder, el Nàstic, amb 32 punts.

Domini inicial

La primera part ha estat dominada pel conjunt blaugrana, tot i que no ha pogut transformar el domini en gols i el marcador no s'ha mogut en tot el primer temps. A més, el Juvenil Gavi ha debutat com a titular i ha deixat grans accions de qualitat sobre la gespa.

Durant el primer temps els de Garcia Pimienta han tingut el gol amb diverses ocasions de Maia, Konrad, Collado i Peque, però sense fortuna en la definició. També, però, ha estat molt segur sota pals Iñaki Peña, aturant les arribades locals. La part negativa ha estat la lesió d'Álvaro Sanz, que ha hagut de ser substituït per Ramos Mingo als 20 minuts de joc.

Peque obre la llauna

Ja a la segona part, la insistència blaugrana ha acabat obtenint el seu premi. Peque, culminant una gran jugada col·lectiva de Gavi i Collado, ha rematat al fons de la xarxa el 0-1 (minut 55) per avançar als barcelonistes.

Amb el gol, els culers han seguit dominant el partit i han tingut diverses arribades per ampliar l'avantatge, però s'han topat amb la defensa local. A més, a la segona part ha debutat el juvenil Ángel Alarcón amb el Barça B, amb bons minuts sobre el terreny de joc. Finalment, els culers han sabut mantenir el resultat fins al final i s'han emportat una victòria importantíssima per 0-1 davant l'Espanyol B.

Espanyol B, 0
Barça, 1

Espanyol B: Fortuño, Rubén Sánchez (Mahicas, min. 83), Recasens, Román, Nil, Gori (Raigal, min. 72), Alejandro; Pedro Torres (Daniel, min. 72), Gil (Svensson, min. 68), Jutglà (Omar, min. 83), Becerra.
Barça B: Iñaki Peña, Álvaro (Ramos Mingo, min. 20), Comas, Riera, Mika, Gavi (Busquets, min. 72), Nico, Collado, Konrad, Maia (Alarcón, min 72), Peque (Zeballos, min. 86).
Gol: 0-1, Peque (min. 55).
Àrbitre: Escriche Guzmán. Ha amonestat a Mika i Peque per part visitant i als locals Becerra i Torres.