[PRÈVIA] Espanyol B - Barça B: Un derbi que pot ser decisiu

[PRÈVIA] Espanyol B - Barça B: Un derbi que pot ser decisiu

[12.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial dirigit per Garcia Pimienta, tercer classificat, visita aquest matí la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb l’objectiu de deixar molt a prop la seva classificació per a la Primera RFEF

Si hi ha un derbi que reuneix tots els al·licients per ser espectacular no és un  altre que el que disputaran avui l’Espanyol B i el Barça B. El filial dirigit per Garcia Pimienta, tercer classificat, té l’objectiu de deixar molt a prop la seva classificació per a la nova lliga que neix la propera temporada, la Primera RFEF. Una victòria al derbi significaria deixar a tocar la classificació per a la nova lliga i la disputa de la segona fase per intentar ascendir a la Segona A.  El Barça B arriba en ratxa després de sumar tres victòries consecutives contra L’Hospitalet (6-0), el Lleida (0-1) i el Llagostera (4-2), però enfront es trobarà amb un perillós Espanyol B que, tot i estar en zona de descens, es molt difícil de superar al seu camp.

El partit es jugarà a les 12.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. El darrer precedent entre tots dos equips a la Ciutat Esportiva Dani Jarque va ser la temporada 2018/19, amb victòria blanc-i-blau per 1-0, ja que la passada temporada el partit no es va disputar a causa de l’ajornament de la competició per la COVID-19. Al partit de la primera volta el Barça B va guanyar per 2-1, amb gols de Peque i Rei Manaj.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit d’Igor, Hiroki Abe, Nils Mortimer, Balde i Lucas de Vega. Arnau Tenas, Mingueza i Ilaix Moriba, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria que també registra les baixes per sanció de Matheus i Rei Manaj. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Carevic, Comas, Mika, Oriol Busquets, Collado, Konrad, Roger Riera, Jandro, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Peque i els jugadors del Juvenil A Gavi, Ángel, José Marsà, Jaume Jardí i N’Diaye.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut