El Manchester City, el rival a quarts de la Champions League

El Manchester City, el rival a quarts de la Champions League

El Barça disputarà l’anada a casa, el 23 o 24 de març, i la tornada una setmana més tard a Anglaterra

Segurament el sorteig més potent de la història de la Lliga de Campions s’ha celebrat aquest divendres a Nyon. El Manchester City serà el rival de quarts de final del Barça, enmig d’unes eliminatòries estel·lars. El partit d’anada es disputarà en terreny blaugrana, el 23 o 24 de març, i la tornada una setmana més tard a Anglaterra.

Es tracta d’un duel inèdit en compromís oficial. L’únic precedent va ser l’amistós de pretemporada de fa tres temporades, en què les angleses es van imposar per 2-0 a les seves instal·lacions. El City té un equip plegat d’estrelles, entre les que destaca la retornada Lucy Bronze.

Els altres aparellaments són:

  • Bayern Munic – Rosengärd
  • París Saint-Germain / Sparta Praga – Olympique Lyon
  • Chelsea – Wolfsburf

El vencedor del Barça-City es veurà les cares amb el guanyador del PSG/Sparta Praga – Olympique Lyon a les semifinals.

Les valoracions de Lluís Cortés

“El Manchester City és un equip també amb un plantejament molt ofensiu, van segones a la Lliga, amb molts gols a favor, 51, i només 11 en contra. Això demostra la proposta del seu entrenador, intentant portar la iniciativa dels partits. És un equip molt fort”.

“El fet de jugar un partit en terreny neutral i l’altre al seu camp pot condicionar l’eliminatòria. Elles parteixen amb avantatge, però són normes i situacions que no podem canviar. Ens hem de centrar en el que depèn de nosaltres i el que sí que hem de fer com a club és buscar una bona seu per poder jugar com a hipotètics locals i sentir-nos-hi com a casa”.

“Com a equip ens sentim fortes i preparades per poder jugar contra qualsevol. Fa un parell d’anys que treballem per poder mirar a la cara a tothom”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut