Xavi Pascual: “Tothom vol guanyar al Barça, i volem evitar-ho”

Xavi Pascual: “Tothom vol guanyar al Barça, i volem evitar-ho”

L’equip viatja aquest dijous a Madrid, on a partir del divendres a les 20 hores defensarà el títol de la Copa del Rei; el Logroño La Rioja serà el rival als quarts de final

El Barça viatja aquest dijous a Madrid amb motiu de la disputa de la Copa del Rei. Abans, l’equip ha completat un entrenament previ a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, poques hores després de la victòria en Champions contra l’HC Motor (42-34). Amb el 14 de 14 a Europa a la butxaca, el conjunt de Xavi Pascual afronta ara el següent repte, el de revalidar de nou el títol de Copa. En aquesta ocasió es disputarà al WiZink Center de Madrid, i el rival dels blaugranes en els quarts de final serà el Logroño La Rioja (divendres a les 20 hores).

En acabar la sessió prèvia Xavi Pascual, Raúl Entrerríos i Ludovic Fàbregas han atès a Barça TV per parlar del moment que viu l’equip abans de la Copa del Rei. Repassem les seves declaracions:

Xavi Pascual

"Tenim un títol per davant i nosaltres intentem guanyar sempre tots els títols. Hem de jugar al 100% ja que tothom vol guanyar al Barça i volem evitar-ho".

"El Logronyo anirà a per totes per eliminar-nos, i nosaltres intentarem fer el mateix. Som dos equips que volem passar a la següent ronda, però hem d'exigir-nos al màxim sense pensar en el següent partit".

"Que hi hagi gent a la grada és molt important per a tots els equips, tots els esports i per a la societat. Si les mesures sanitàries diuen que es pot fer, endavant. Tant de bo puguem tenir també gent aviat al Palau".

Raúl Entrerríos

"Som conscients de la importància de jugar cada competició. La Copa és especial, cada dia ens juguem una final, i l'objectiu és portar el títol a Barcelona".

"Sempre tenim autoexigència i volem donar el 100%, a més de tenir el màxim respecte per qualsevol rival".

Ludovic Fàbregas

"Tenim moltes ganes de jugar la Copa, és un format sempre difícil, però anem a per l'objectiu".

"Estem acostumats a un gran ritme de partits des de fa molts anys, és complicat però hem de jugar si o si. Tenim un repte per davant, volem guanyar un títol".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut