Barça-HC Motor: Triomf per completar un registre històric (42-34)

Els blaugranes sumen 14 triomfs en 14 partits i assoleixen una fita inèdita

Triomf per completar una fase de grups perfecte (42-34). El Barça s’ha imposat al HC Motor i assoleix un ple històric a la fase de grups de la Champions en assolir les 14 victòries en els 14 partits disputats. Un registre que no havia assolit fins ara cap moment a la Champions en aquest format. Tot i el domini inicial visitant, els blaugranes han capgirat el resultat amb un 6-1 que ha suposat un canvi en el matx.

Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en record a l’Alfredo Quintana. Luis Frade, company seu a la selecció, ha col·locat una samarreta del Barça amb el seu nom i dorsal.

Domini inicial dels visitants

El HC Motor s’ha situat per davant en el marcador en els primers compassos del matx (4-7). El temps mort de Xavi Pascual ha generat la reacció culer i un parcial de 6-1 del Barça ha situat el 10-8 a l’electrònic gràcies al ritme trepidant dels de Xavi Pascual.

Un bon moment blaugrana en el qual ha destacat la bona actuació de Pérez de Vargas sota pals i de Dika Mem –amb 8 gols en 9 intents-. Al descans els blaugrana han marxat per davant en el marcador (23-18).

Certifiquen un triomf històric

A la segona meitat els blaugrana han seguit mostrant un gran nivell i amb Ariño com uns dels homes més destacats que ha mostrat un gran nivell defensiu. Els culers han vist com Viachaslau Bokhan marcava 11 gols, però tot i això el Barça s’ha endut un triomf històric.

Fitxa del partit:

Barça, 42
HC Motor, 34

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Ariño (5), Aleix Gómez (5, 1p), Dika Mem (8), Cindric (2), Palmarsson (4) i Fàbregas (2) –cinc inicial–, Möller (-), Raúl Entrerríos (3), Sorhaindo, Dolenec (4, 3p), Janc (3), N’Guessan (4), Àlex Pascual (1) i Luis Frade (1).

HC Motor: Maroz (-), Babichev, Malasinskas (3), Denysov (3), Carlos Molina, Dontsov (3) i Bokhan (11) –cinc inicial–, Komok (-), Kubatko (2), Pukhouski (3), Turchenko (1), Kravchenko (2), Horiha (5), Gurkovsky, Burzak i Minotskyi (1).

Parcials: 3-5, 8-8, 12-10, 18-13, 21-16, 23-18 (descans), 26-20, 30-23, 31-26, 33-27, 38-32 i 42-34 (final)

Àrbitres: Ivan Caçador i Eurico Nicolau.