Laura Redondo, segona atleta espanyola que supera els 70 m en martell

Laura Redondo, segona atleta espanyola que supera els 70 m en martell

Primera posició també per Arantza Moreno a la javelina, en el Campionat d'Espanya de Llançaments Llargs d'hivern

La llançadora catalana del FC Barcelona Laura Redondo ha estat la gran protagonista al XI Campionat d'Espanya de Llançaments Llargs d'Hivern celebrat aquest dissabte a Montijo (Badajoz), al guanyar la prova de martell amb una marca de 70.40 m., segona millor marca espanyola, que també converteix Laura Redondo en la segona atleta nacional que supera la barrera dels 70 m., després de Berta Castells, que manté el record d’Espanya amb 70.52 m. des del 2016 i que ha estat absent en aquest campionat.

Laura Redondo ja ha tirat el martell fins las 70.40 m en el seu primer intent, i ha sumat d'aquesta manera el seu setè títol d'hivern d'onze edicions disputades, establint de passada un nou rècord del campionat. Laura s’ha mostrat molt contenta a la fi de la prova, per superar aquesta barrera psicològica dels 70 metres, a més de millorar la seva marca personal anterior que tenia des de fa vuit anys amb 69.52. L’atleta blaugrana ha tingut un record molt especial per a qui va ser el seu entrenador de tota la vida, Llorenç Cassi, que va morir per Covid a finals de març de l’any passat.

L’altra gran protagonista blaugrana del campionat ha estat Arantza Moreno, que ha demostrat ser en aquests moments la millor atleta espanyola de javelina, a l’imposar-se en aquesta modalitat amb un llançament de 58,94, molt a prop de la seva marca personal de 59.69 que va aconseguir el 2018.

Els atletes del FC Barcelona que han pujat al podi d’aquest campionat han estat els següents:

Laura Redondo, 1ª al llançament de Martell femení (70,40 m)
Arantza Moreno, 1ª al llançament de Javelina femení (58,94 m)
Pedro José Martin, 2on al llançament de Martell masculí (72,88 m)
José Lorenzo Hernández, 2on al llançament de Disc masculí (58,54 m)
Gema Martí, 3ª al llançament de Martell femení (62,00 m)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut