Informació per anar a votar el diumenge 7 de març

Informació per anar a votar el diumenge 7 de març

Únicament els socis tindran accés a les instal·lacions electorals i caldrà portar el carnet de soci, així com el DNI o carnet de conduir

Els socis del FC Barcelona amb dret a vot a les eleccions del dia 7 de març, i que no van sol·licitar el vot per correu, rebran un correu electrònic amb tota la informació necessària per poder votar a una de les sis seus establertes per a aquestes eleccions. Aquestes dades també es poden consultar a partir de l’1 de març en aquest web del Club, a tràmits online, accedint amb la Clau i Codi personal.

Ubicació i franges horàries recomanades

En aquesta informació, personalitzada per a cada soci, hi figura la seu on haurà de votar, l’adreça del col·legi electoral i el número i la ubicació de la mesa en la que haurà de dipositar el seu vot, a més de la franja horària de votació recomanada per afavorir el repartiment d’afluència al llarg d’una jornada electoral que començarà a les 9 h i es tancarà a les 21 h.

Accés únicament per als socis

En el cas dels socis de Barcelona que voten al Camp Nou o al Palau Blaugrana, la informació també inclourà el accessos adequats per dirigir-se a la seva mesa, tant si s’accedeix a peu com en vehicle. 

A causa d’evitar una presència excessiva de persones a les instal·lacions, només podrà entrar al recinte el soci o sòcia que hagi de votat. Cas que sigui imprescindible venir amb acompanyant, aquest també haurà de ser soci. 

Servei ‘T’Acompanyem’

Per a persones amb mobilitat reduïda s’habilitarà el servei t’Acompanyem, que s’encarregarà de traslladar els socis a les seves meses corresponents, si és factible, o a les dependències de l’OAB on hi haurà una mesa especial per aquells socis amb mobilitat reduïda.

Documentació necessària

Documentació per accedir a la instal·lació:
Només es podrà accedir a la instal·lació, tant a peu com en vehicle, amb el carnet de soci de l’any 2021 o 2020. No estarà permès l’accés a ningú que no sigui soci del FC Barcelona.

Documentació per poder votar:
Per poder exercir el vot serà imprescindible portar el DNI, carnet de conduir o passaport en el cas d’estrangers. El carnet de soci no servei per votar.

  • Són vàlids fins el 13 de març de 2021 els DNI’s caducats a partir de 14 de març de 2020. Però aquesta pròrroga no és vàlida per als DNI’s amb la data de naixement posterior al 14 de març de 2002, per tant, aquests han d’estar en vigor.

  • El carnet de conduir i el passaport han d’estar en vigor, i no tindran validesa aquells amb data caducada.

Justificant de desplaçament

El FC Barcelona també ofereix un document per certificar la condició de soci de cada persona que hagi de votar i que pot necessitar desplaçar-se per estar assignada a una determinada seu de votació.

El Club no certifica ni empara el desplaçament dels socis arreu del territori, certifica que aquesta persona és sòcia i que la seu que té assignada està ubicada a un territori concret. 

Aquest document pot descarregar-se i omplir-lo cada soci en el següent enllaç.

Indicacions sanitàries Covid-19

Tots els socis que vagin a votar el diumenge han de tenir present una sèrie d’indicacions que caldrà complir per garantir la bona situació sanitària de la jornada i la seguretat de tots els votants i personal de l’organització.

  • Obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte.
  • Desinfecció de mans obligatòria per accedir al recinte.
  • Respectar les distàncies de seguretat i seguir les indicacions del personal del Club.
  • Utilitzar els accessos i sortides independents i evitar cues
  • Fer cas de la senyalística Covid: senyalització normativa, vies, torns, aforaments i distància física de seguretat.
  • Prohibit menjar dins el recinte.
  • Accedir al recinte només per votar. No romandre més temps del necessari.
  • Presència d’Agents Covid per vetllar pel compliment de les mesures
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut