Liderat provisional per a les noies del Barça Vòlei

Remonten un set per imposar-se al Grau Castelló, que perd el líderat, tot i estar amb un partit menys que les blaugrana

L’equip femení del Barça Vòlei s’ha situat a la primera posició provisional del Grup B de la Superlliga Femenina 2, després de derrotar el Vòlei Grau Castelló per 3-1. L’equip castellonenc, que arribava com a líder al partit del pavelló La Marina de Barcelona, ha cedit el primer lloc al conjunt blaugrana, tot i que ha disputat un partit menys.

El xoc que enfrontava els dos primers classificats es preveia molt disputat, i més després que l’equip visitant es fes amb el primer set, al guanyar-lo per 21-25, en el parcial més ajustat pel que fa al seu resultat. A partir d’aquí, les jugadores de Lucía Bregar han saltat a la pista conscients que no podien tornar a ser sorpreses i no han donat cap opció a l’equip castellonenc, i han guanyat els tres sets següents amb comoditat per 25/18 25/14 i 25/10, per fer-se amb un partit en el que totes les jugadores han mantingut una alta tensió i un gran nivell de joc.

Amb aquesta victòria el Barça Vòlei femení segueix la seva marxa victoriosa que mantenen des del 5 de desembre, quan van guanyar a la pista del Premià de Dalt. Amb un inici de temporada no massa encertat, quan només van aconseguir una victòria en els cinc primers partits disputats, des de la victòria a la pista del Premià de Dalt han encadenat onze victòries consecutives que l’han situat com a primer classificat del Grup B, amb dos punts d’avantatge sobre el Grau Castelló, que figura amb un partit menys, que jugarà el proper cap de setmana en una jornada en la qure descansarà l’equip blaugrana.