Un derbi a Badalona per tancar la setmana

Un derbi a Badalona per tancar la setmana

Els de Saras visiten Badalona amb el repte de tornar al camí de la victòria (18:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movsitar+, el Club Joventut de Badalona en la que serà la 24a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que ocupen actualment la segona posició de la taula amb un balanç de 18 triomfs i 3 derrotes, tornen a disputar competició domèstica tres setmanes després de l’últim partit de Lliga. I ho fan amb un gran derbi.

El rival

La Penya, actualment ocupant la 7a posició amb un balanç de 12-9, compta en la seva plantilla amb jugadors de gran talent que combinen joventut i experiència. L’equip que entrena Carles Duran té en Xabi López-Aróstegui, amb 13,3 punts, el seu màxim anotador. El segueix l’excapità del Barça, Ante Tomic, amb 12,7 punts i 5,5 rebots, a més del també interior Brodziansky (10.4), el base Ferran Bassas (9,7 punts i 4,5 assistències) i el també exblaugrana Pau Ribas (8,8 punts i 4,7 assistències). Homes com Dimitirijevic, Birgander, Ventura, Morgan, Jackson o Parra també poden fer mal en qualsevol moment.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria després de la derrota a casa, en Eurolliga, contra l’Asvel Villeurbanne. Els de Saras, per seguir a la part alta i posar pressió al Reial Madrid, que ocupa el primer lloc de la taula, necessiten vèncer i per aconseguir-ho hauran d’estar concentrats els 40 minuts contra un rival que té un dels millors percentatges des del triple de l’ACB (41,4%). 

Tots els jugadors, amb l’excepció de Pau Gasol, estan disponibles per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut