La Champions veu debutar Artur Parera

La Champions veu debutar Artur Parera

El pivot del filial, que va arribar al Club l’any 2015 com a infantil, es va estrenar amb el primer equip a la pista del Celje Pivovarna Lasko

El partit d’aquest dimecres a Celje va suposar la 13a victòria en 13 partits del Barça en l’EHF Champions League (29-32), i també va significar el debut amb el primer equip d’Artur Parera. El pivot del filial, de 18 anys, es va estrenar per la porta gran en la màxima competició continental, i només li va mancar el premi del gol. Parera va sortir a la pista en la primera part amb el marcador igualat (9-9) amb el ‘33’ a l’esquena i va deixar mostres de les seves virtuts als sis metres.

Parera va arribar al Club l’any 2015 com a infantil de segon any, la primera categoria en les etapes formatives de l’handbol blaugrana, procedent del Sant Martí Adrianenc. El pivot, internacional en categories inferiors, ha anat creixent fins a tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip sota les ordres de Xavi Pascual. En el mateix partit Jordi González es va estrenar en la Lliga de Campions, després d’haver-ho fet en la Lliga Sacyr ASOBAL. El porter del filial va disputar dos partits, contra el Villa de Aranda al Palau i a la pista del Puente Genil.

Foto joves Celje

“Estava content i nerviós abans de jugar”

En acabar el partit, i amb l’alegria del debut i la victòria, Artur Parera explicava les seves sensacions: “Quan comences en aquest Club, debutar al primer equip és l’objectiu principal, estic molt emocionat de ser aquí i fer realitat el meu somni”. Sobre les seves opcions de jugar a Celje (podria repetir a Nava aquest divendres), el pivot comentava: “Quan em van dir que viatjaria tenia la il·lusió de poder jugar, i quan he sabut que entrava en la convocatòria m’he posat content i nerviós a la vegada”. “Quan surts a la pista et tranquil·litzes”, puntualitzava. Els companys el van acompanyar donant-li tot el suport, i així ho explicava el jove jugador blaugrana: “Els companys són de 10, m’han ajudat en tot moment i després m’han felicitat”.

Xavi Pascual també va valorar molt positivament el debut d’Artur Parera i va confessar: “Buscàvem l’oportunitat de donar-li minuts perquè és un jugador en el qual tenim moltes esperances de cara al futur”. “Ha de continuar treballant i ara mateix es mereixia aquest premi de debutar amb el primer equip”, va afegir el tècnic. Pascual definia així el joc de Parera: “És un pivot de l’estil de bloqueig curt i dinàmic per rebre; és molt intel·ligent, entén perfectament on ha de bloquejar o desmarcar; tàcticament és molt bo en atac i té bona mà en la finalització”.

*Foto: RK CPL

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut