Celje Pivovarna Lasko - Barça: La victòria com a màxim exponent (29-32)

Els blaugranes, tot i no jugar-se res, han sumat el triomf número 13 en la EHF Champions League, una competició que ha viscut dues estrenes barcelonistes

La victòria blaugrana no cessa mai. El Barça, amb tot resolt en la taula classificatòria de la EHF Champions League, s'ha endut el triomf de la pista del Celje (29-32). Un parquet que ha vist el debut d'Artur Parera amb el primer equip blaugrana i l'estrena de Jordi González en Champions. Una competició on els barcelonistes segueixen invictes.

A remolc

Els eslovens han portat la veu cantant. Tant en l'electrònic com en el joc. Des de l'inici de la primera part, el Celje ha dominat l'electrònic. El Barça sempre ha anat a remolc, i solament ha pogut situar la igualada. Mai s'ha apoderat dels dígits anotadors; 17-16 al descans.

Acostumats a veure uns barcelonistes corals en la faceta anotadora, Makuc i Frade, que ha acabat com a màxim realitzador blaugrana, s'han apuntat els primers vuit gols culers. Progressivament, les dianes han agafat nous autors. Però cap ha estat capaç de posar el Barça per davant fins al següent període.

Els culers reaccionen

Els de Xavi Pascual han sortit dels vestidors decidits a canviar el signe del partit. Una defensa més enèrgica i un parcial inicial de 0-5 ha donat avantatge als blaugranes per primera vegada (17-21)

El Barça podria haver posat més terra pel mig si no hagués aparegut la figura de Vujovic. El porter del Celje ha aturat la reacció barcelonista i ha dinamitat la iniciativa eslovena. La porteria barcelonista també ha tingut focus. Perquè Jordi González ha debutat en Champions. Ara bé, si parlem d'estrenes blaugranes en aquest partit ressaltar la d'Artur Parera. El pivot format a les categories inferiors ha debutat amb el primer equip.

Final ajustat

De la superioritat barcelonista s'ha passat a l'equilibri. Amb empat a 29 s'ha desembocat als darrers cinc minuts. L'aplom blaugrana ha aconseguit desfer la inspiració de Vujovic i, d'aquesta manera, s'ha emportat la victòria. La número 13 en la jornada 13 de l'EHF Champions League. Tot i ser un partit intranscendent, el Barça mai es cansa de guanyar i segueix invicte

Celje Pivovarna Lasko, 29
Barça, 32

Celje Pivovarna Lasko: Vujovic (-), Leban (1), Groselj (1), Sarac (1), Kodrin (1), Novak (7) i Horzen (1) -set inicial- Nacinovic (5), Mazej (3), Dragasevic (4), Razgor (1), Marguc (-), Poteko (-), Cepic (-) i Mlkar (4)
Barça: Möller (-), Sorhaindo (2), Dolenec (2), Janc (2), Petrus (-), Alex Pascual (1) i Langaro (5) -set inicial- Jordi González (-), Cindric (2), Frade (8), Mem (-), Makuc (5), N'Guessan (1), Artur Parera (-), Diocou (3) i Ariño (1)

Parcials: 2-2; 5-4; 8-6; 10-9; 14-12; 17-16 / 17-21; 21-24; 26-25; 27-28; 29-29; 29-32

Àrbitres: Horacek i Novotny