El Barça B ja coneix el calendari per a la fase d’ascens

El Barça B ja coneix el calendari per a la fase d’ascens

Els blaugrana inicien la lliga aquest cap de setmana a Benavente

Després de la gran primera fase del Barça B durant el primer tram de competició, l’equip dirigit per Xavi Closas va assegurar-se una plaça per la fase d’ascens, i amb això la permanència, una temporada més, a la categoria de plata del futbol sala estatal. Sense temps de celebracions, l’equip inicia ja aquest cap de setmana la segona fase del campionat, en la qual s’enfrontarà amb els 4 millors equips classificats de l’altre grup de la primera lliga. 

L’objectiu és acabar entre els 4 primers

Així s’expressava Closas, a qui el fet de no poder disputar el play-off d’ascens encara que el seu equip s’hi classifiqui no li treu ambició de competir el millor possible a la nova lliga. Tot i ser el grup dels blaugrana de 8 equips, només s’hauran d’enfrontar amb els 4 rivals procedents de l’altre grup de la primera fase (Atlético Benavente FS, Unión África Ceutí, Noia Portus Apostoli i FS Talavera). A la resta d’equips del grup (CD El Ejido, Mengíbar FS i Manzanares FS) ja s’hi ha enfrontat en la primera fase, de la qual cal recordar que s’arrosseguen els punts.

Als blaugrana els tocarà doncs fer força quilòmetres, visitant Castella i Lleó, Galícia, Ceuta i Castella La Manxa. Ja a la primera jornada, aquest cap de setmana, visitaran l’Atlético Benavente (Zamora). El primer rival a casa serà la Unión África Ceutí, a la jornada 2, i tancaran la lliga amb la visita a Talavera (Toledo).

El calendari blaugrana

J1: Atlético Benavente FS – Barça B (27/02/2021)
J2: Barça B – Unión África Ceutí (06/03/2021)
J3: Noia Portus Apostoli – Barça B (13/03/2021)
J4: Barça B – FS Talavera (20/03/2021)
J5: Barça B – Atlético Benavente (03/04/2021)
J6: Unión África Ceutí – Barça B (10/04/2021)
J7: Barça B – Noia Portus Apostoli (17/04/2021)
J8: FS Talavera – Barça B (24/04/2021)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut