Prat – Barça B: Repartiment de punts en una segona part de bogeria (2-2)

Rei Manaj ha marcat un doblet de penal, però Neeskens i Domi, aquest últim al minut 88, han neutralitzat el resultat

El Barça B suma un punt més a la classificació, que el situa tercer, en posicions de play-off. L’ha assolit contra el Prat, al Sagnier, en el partit ajornat de la jornada 14 a causa d’un cas de Covid-19. El doblet de Rei Manaj, tots dos gols de penal, ha estat neutralitzat per les dianes de Neeskens i Domi. Els quatre gols s’han fet en una segona meitat moguda i intensa i el 2-2 definitiu de Domi ha arribat al minut 88 per fer realitat el repartiment de punts.

I això que el primer temps ha estat rocós i complicat, amb un Prat que ha demostrat per què és un dels equips més sòlids defensivament. Els de Dólera no han deixat el Barça atacar la porteria de Craviotto i només un xut de Matheus des de fora l’àrea, que ha estat aturat en dos temps, ha posat una mica en problemes el porter del conjunt local (min 23).

Arriben les ocasions

Però tot ha canviat a la represa, especialment després que el partit s’obrís amb un penal sobre Collado que ha transformat Rei Manaj (0-1, min 49). Gol matiner, que podria haver estat acompanyat d’una segona diana del jugador albanès si no hagués estat per una gran aturada de Craviotto (min 56).

Però, quan el Barça B es començava a sentir còmode, ha arribat la resposta del Prat, amb una voleia des de la línia de banda de Neeskens que ha sorprès tothom (1-1, min 60).

S’avança el Barça novament...

Amb els dos equips ja més ofensius, les ocasions s’han succeït. Rei Manaj l’ha tornat a tenir, amb una rematada que ha sortit fregant el pal (min 63) després d’una passada de Konrad. També Domi, que ha obligat Arnau Tenas a enviar una jugada d’estratègia a córner (min 70), o Carlos Guzmán, amb una rematada que novament ha desviat el porter blaugrana (min 75). Així com Álvaro Sanz, en una arribada per la banda dreta (min 77).

Però, després de totes aquestes ocasions, la balança s’ha decantat del cantó blaugrana, amb un penal sobre Nico que ha tornat a transformar Rei Manaj (1-2, min 81).

...i torna a contestar el Prat

Gol en els últims minuts que podria haver estat el definitiu. No ha estat així, malgrat tot, perquè, a dos minuts per al final, i després de diversos intents del Prat, Domi ha aconseguit posar l’empat definitiu amb una rematada des del punt de penal (2-2, min 88).

Repartiment de punt, doncs, en un partit molt mogut, que ha començat sense ocasions però que s’ha acabat animant. De fet, el Barça B ha tingut l’última, amb una rematada de Manaj i una aturada sensacional de Craviotto, però el resultat, ara sí, ja no s’ha tornat a moure.

Ara el proper repte del Barça, que suma 20 punts i torna a les posicions de play-off, serà el proper diumenge, contra l’Hospitalet.

LA FITXA

Prat, 2
Barça B, 2

Prat: Craviotto, Diego G., Perone, Putxi, C. Guzmán, Bertomeu (Ufano, min 67), Padilla (Adri Díaz, min 58), Eric (Domi, min 67), Neeskens, Javi Martos i Astals (Sergio Montero, min 58).

Barça B: Arnau Tenas, Comas, Mika, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera (José Marsà, min 29), Álvaro Sanz, Nico, Rei Manaj i Ilaix Moriba.

Gols: 0-1, Rei Manaj, de penal (min 49). 1-1, Neeskens (min 60). 1-2, Rei Manaj, de penal (min 81). 2-2, Domi (min 88).

Àrbitres: Héctor Rodríguez Carpallo. Groga a Putxi, Eric, Neeskens, Padilla i Domi, del Prat.