Els cops de càstig superen el Barça

Tot i fer un assaig més que el rival, l’equip blaugrana cau per 26-15, amb set xuts transformats pel Lexus Alcobendas

Tot i mostrar un gran esperit combatiu i aconseguir un assaig més que els seu rival, el Barça Rugby ha sortit derrotat de la seva visita al camp del Lexus Alcobendas per 26-15. El partit, corresponent a la setena de jornada de la Divisió d’Honor i que en el seu dia havia estat ajornat per la neu, ha estat marcat per l’eficàcia del conjunt madrileny en els cops de càstig, amb un total de set anotats.

El partit ha estat molt disputat, i amb una duresa que ha arribat al seu màxim exponent a finals de la primera meitat, amb una vermella per al jugador local Joaquín Domínguez i la doble groga per als visitants Felipe Benegas i Daniel Barranco.

El protagonista de la primera meitat ha estat Javi López, que ben aviat ha posat els locals per davant gràcies a la transformació de tres xuts de càstig consecutius que ha fet pujar el 9-0 abans del quart d’hora de partit.

La lluita del Barça ha permès el primer assaig català per part de Mariano Pigatto i posteriorment un xut, també a pilota aturada, de Bautista Guemes ha apropat el conjunt blaugrana al marcador (9-8).

Però abans d’arribar al descans ha tornat a sorgir la figura de Javi López per transformar dos nous xuts que deixaven el resultat de 15-8 al final de la primera meitat.

Un assaig més per al Barça

La segona part ha començat amb la consecució de l’únic assaig local a través de Molinero, que posteriorment ha tingut la rèplica blaugrana amb l’assaig de Hogg i la transformació posterior de Guemes (20-15).

Amb aquest resultat, novament el Lexus Alcobendas ha centrat la seva anotació en els xuts, però en aquesta ocasió ha estat Ignacio Martínez l’encarregat de transformar els dos darrers cops de càstig que han deixat el 26-15 definitiu.

Després d’aquest resultat, el Lexus Alcobendes es troba a la segona posició de la classificació a un punt del VRAC Entrepinares, que és el líder, mentre el Barça Rugby ocupa la sisena posició.