Barça – Telekom Veszprém: Gran triomf per acaronar els quarts (37-30)

Els blaugrana certifiquen virtualment la classificació directa per als quarts de final de la Champions amb una gran victòria davant els hongaresos

Victòria intractable del Barça al Palau Blaugrana (37-30). Els culers han superat amb autoritat al Veszprém i certifiquen virtualment la classificació directa per als quarts de final de la Champions. Els de Xavi Pascual, que ja van vèncer a Hongria la passada setmana, tornen a guanyar i ja van 10 victòries en 10 partits a la competició europea.

Igualtat inicial

El Barça ha sortit a la pista en busca de l’objectiu des de l’inici, i Sorhaindo, amb dos gols inicials, ha donat els primers avantatges als culers. Amb l’estira-i-arronsa constant, els locals han manat al marcador durant pràcticament tot el primer temps, i de fet, han aconseguit posar-se amb +4 al marcador (13-9) després d’una diana de Dika Mem. Tot i així, la reacció visitant ha estat immediata amb un parcial de 2-6 als darrers compassos del primer temps per marxar al descans amb un igualadíssim 15-15.

Cop d’autoritat blaugrana

La segona meitat ha iniciat amb la mateixa tònica de la primera, amb el Barça manant per la mínima però sense desempallegar-se del Veszprém al marcador. A poc a poc, però, els de Xavi Pascual han pogut obrir escletxa, amb Aleix Gómez molt endollat de cara a gol, aconseguint una nova avantatge màxima de +5 (24-19).

Els gols d’Aleix (10), juntament amb Pálmarsson, han seguit caient per arribar a guanyar de sis als darrers compassos del partit, una distància ja insalvable per als hongaresos. Finalment, triomf blaugrana per 37-30 que suposa la 10a victòria barcelonista en 10 partits a la Champions i l’accés als quarts de manera virtual.

Barça, 37
Telekom Veszprém, 30

Barça: Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (3), Dolenec (2), Ariño (4), Aleix Gómez (10), Thiagus Petrus (-), Pálmarsson (6) –set inicial-. Entrerríos (1), Janc (-), Dika Mem (1), Cindric (2), Alex Pascual (3), Langaro (2), Fabregas (3).
Telekom Veszprém: Corrales (-), Manaskov (1), Markussen (8), Blagotinsek (1), Shishkarev (3), Maqueda (3), Lekai (3) –set inicial-. Fathy (2), Moraes (7), Cupara (-), Ligetvári (-), Marguc (-), Strlek (-), Mahe (2),
Parcials: 4-2 / 7-6 / 9-8 / 11-8 / 13-11 / 15-15 (descans) 18-18 / 23-19 / 26-22 / 30-25 / 32-27 / 37-30
Àrbitres: Stevann Pichon i Laurent Reveret