Barça-Palma Futsal: Triomf de caràcter al Palau (2-1)

Els d’Andreu Plaza sumen tres punts molt importants a la lliga en un partit molt disputat

Tres punts vitals. El Barça s’ha imposat al Palma Futsal (2-1) en un partit molt igualat i obert en tot moment. Els d’Andreu Plaza s’han avançat amb un gol de Matheus a la primera meitat. Un gol que ha respòs Palma Futsal a l’inici de la represa. Amb el matx totalment obert ha estat Daniel qui ha marcat el definitiu 2-1, tot i les ocasions dels dos conjunts que podrien haver deixat un marcador molt més elevat.

Primera meitat igualada

El partit ha començat amb igualtat i amb ocasions per a Dyego per part blaugrana i Raúl Campos i Claudino respectivament per part de Palma Futsal. Un partit en el qual Aicardo i Dídac han reaparegut. El Barça ha buscat el primer gol en aquests primers minuts i l’ha trobat mitjançant Matheus als nou minuts de joc. Una bona jugada de Dyego l’ha aprofitada Matheus, amb un retall i definició a la perfecció.

Palma Futsal ha reaccionat amb ocasiones de Nunes i Raúl Campos a les quals ha reaccionat a la perfecció Dídac. El partit s’ha mantingut obert tot i el gol del Barça. Els d’Andreu Plaza han buscat el 2-0, amb ocasions de Ximbinha i Dyego, sense fortuna davant el porter Fabio. D’aquesta manera, el matx ha donat pas a ocasions per als dos conjunts i molt obert però sense canvis en el marcador abans del descans.  ç

Iguala Palma Futsal

A la represa el conjunt visitant ha neutralitzat el marcador als dos minuts de la represa. Vilela ha marcat l’1-1 i el matx s’ha mantingut obert com en la primera meitat. Intensitat i ocasions continues dels dos conjunts. Palma Futsal ha estat a punt de situar-se per davant, però Aicardo ha salvat el gol a la mateixa línia de gol.

Tres punts vitals

El Barça ha seguit buscant el segon gol i Daniel ha firmat una gran jugada per la banda esquerra que ha acabat amb el 2-1 (min 30). Tot i així, el matx s’ha mantingut obert. Palma Futsal ha tret el porter-jugador quan restava 3:40 pel final del matx. Això ha generat ocasions clares de Matheus i Daniel, que han estat a punt de situar el 3-1. En els darrers minuts Dídac ha mantingut el seu gran partit i ha evitat el gol visitant. D’aquesta manera els blaugranes s’han imposat i sumen tres punts vitals a la classificació.

Fitxa del partit:

Barça, 2
Palma Futsal, 1

Barça: Dídac, Marcenio, Dyego, Esquerdinha i Ximbinha –cinc inicial-, Aicardo, A. Coelho, Joselito, Daniel i Matheus.

Palma Futsal: Fabio, Marlon, Lolo, Nunes, Raúl Campos –cinc inicial-, Rafa López, A. Claudino, Hamza, Vilela, Tomaz, Joao i Higor.

Gols: 1-0, Matheus, (min 9); 1-1, Vilela (min 22); 1-2, Daniel (min 30).

Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia. Targeta groga als blaugranes Esquerdinha, Marcenio i Andreu Plaza i als visitants Tomaz i Vilela.