Llevant - Barça: Cop d'autoritat del líder (0-3)

Llevant - Barça: Cop d'autoritat del líder (0-3)

Les culers guanyen al camp del segon classificat per seguir amb el ple de victòries a la Lliga gràcies als gols de Graham (2) i Hermoso

Victòria de prestigi a Buñol. Les culers han aconseguit guanyar al camp del segon classificat (0-3), el Llevant, en un matx molt disputat on la qualitat barcelonista s'ha acabat imposant gràcies als gols de Graham (2) i Jennifer Hermoso. Així doncs, les de Lluís Cortés continuen la ratxa de victòries i ja van 14/14 a la Lliga, que permet al Barça seguir líder destacat de la competició.

Inici igualat

Tot i que el Barça ha dominat en línies generals el primer temps, el Llevant ha realitzat una primera part molt seria i no ha permès crear excessives ocasions a les culers i a més, han arribat amb cert perill a la porteria de Paños. Tot i així, les de Cortés han anat controlant cada cop més el joc i també han buscat el gol amb bones ocasions d'Oshoala i Hamraoui, però sense fortuna.

Tot i així, ha estat Graham l'encarregada d'inaugurar el marcador per concretar el domini visitant: bona passada de Jenni Hermoso i la noruega, amb un xut creuat, ha situat el 0-1 (minut 36) per marxar amb avantatge al descans.

Sentència per seguir més líders

Ja a la segona part, les culers no han donat opcions a les locals, que gairebé no s'han apropat a la porteria de Paños mentre el Barça seguia dominant. I així arribaria el segon gol de la tarda: bona centrada d'Alexia per Graham i de nou la noruega ha vist porteria per situar el 0-2 (minut 66). A les acaballes, Hermoso, després d'una centrada de Martens, ha situat el definitiu 0-3 (minut 85) per culminar un nou triomf. Victòria, i ja en van 14 d'un líder que continua absolutament intractable. 

Fitxa tècnica

Llevant, 0
Barça, 3

Llevant: Mario, Méndez, Rocío, Toletti, Andonova (Fiamma, min. 64), Banini, Redondo, Jucinara, Alharilla (Paula,min. 81), Esther (Eva Navarro, min. 64) , Cometti.
Barça: Paños, Marta, A. Pereira, Leila (Melanie, min. 73), Hamraoui, Patri, Alexia (Aitana, min. 86), Graham (Falcón, min. 82), Mariona (Losada, min. 82), Hermoso, Oshoala (Martens, min. 73).
Gols: 0-1, Graham (min. 36); 0-2, Graham (min. 66); 0-3, Hermoso (min. 85).
Àrbitre: Martínez Madrona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut