Així és el nou Centre d'Alertes per a Culers

Així és el nou Centre d'Alertes per a Culers

Vols estar el més a prop possible del Barça? Descarrega l'app oficial i comença a gaudir del nou Centre d'Alertes: rebràs abans que ningú les notícies més destacades, alertes sobre nous continguts de Barça TV +, avisos de nous jocs i promocions, descomptes...

Com a Culer, seràs el primer en saber-ho tot del Barça. Ara et posem molt més fàcil mantenir-te informat de les últimes novetats del món Barça. Siguis on siguis. En el nou Centre d'Alertes de l'app oficial del Barça ho sabràs tot abans que ningú. Però a més de les notícies més rellevants, com a Culer oficial podràs conèixer i gaudir dels avantatges exclusius que tenen els Culers, participar de promocions abans que la resta, et mantindrem informat dels descomptes i beneficis, t'avisarem de sortejos i enquestes perquè deixis sentir la teva veu entre la resta d'aficionats. Tot en el palmell de la mà.

Si ets Culer, t'ho explicarem tot a tu primer!

CULERS

Si ja ets Culer, tindràs accés exclusiu a les últimes novetats en el Centre d'Alertes. A més, gaudeix dels altres avantatges de ser Culer.

Beneficis únics com a Culer:

  • Accés a Barça TV+
  • Personalització del teu perfil
  • Et donem veu a The Culers Wall
  • Targeta digital de Culers Membership
  • Participació en concursos i sortejos exclusius
  • Participació en el Match Day Challenge en dies de partit
composicio-captures-alertes4

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut