Una sòlida defensa i una gran Carolina Guerrero

Una sòlida defensa i una gran Carolina Guerrero

El Barça CBS manté la seva ratxa victoriosa contra l’Almeda (57-38)

El Barça CBS ha superat aquesta tarda al Bàsquet Almeda per 57-38. Un resultat enganyós, ja que les blaugranes han hagut de donar-ho tot per poder superar un equip amb gran talent com conjunt.

El duel ha començat amb un primer quart que s’ha decantat amb un marcador favorable de 12-5 per les blaugrana, que tot i el seu poc encert ofensiu, han basat el seu joc amb una sòlida defensa que ha dificultat l’anotació de les visitants i els ha permès arribar al descans amb un favorable 26-15

Després del pas pels vestidors, l’encert local ha trencat el partit. Amb Carolina Guerrero inspirada i donant lliçons de com ha de jugar una pivot (MVP del partit amb 19 punts, 8 rebots 2 taps i 29 de valoració, el Barça CBS ha obert una diferència de 16 punts al final del tercer període  (40-24).

Ja en l’últim període, el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández ha mantingut el resultat amb el joc de Carolina que ha estat a un nivell per sobre de la resta de jugadores, per acabar consolidant una victòria per 19 punts (57-38).

La victòria permet al Barça seguir pel camí de la victòria, i no coneix encara la derrota, amb una ratxa positiva de catorze victòries consecutives, i manté el pols amb el Lima Horta que ha perdut un partit. Aquest proper dimecres dia 13 de gener, el Barça CBS visita la pista del Segle XXI.

Estadístiques del partit

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut