“En un Inter-Barça no hi ha favorits”

“En un Inter-Barça no hi ha favorits”

El tècnic Andreu Plaza i el capità Sergio Lozano coincideixen en que serà una final de Supercopa “molt difícil i atractiva per a l’aficionat” (dilluns, 19:45h, Tdp, Esport3, BarçaTV)

Falten només dos dies per la final de la Supercopa Movistar Inter-Barça que es disputarà al WiZink amb 1500 aficionats a les graderies (dilluns, 19:45h, Tdp, Esport3 i BarçaTV). Serà el primer títol en joc de l’any i, oficialment, de la temporada 2020/21, tot i que el Barça ve de guanyar la Champions a l’octubre i la Copa del Rei al desembre, totes dues competicions de la temporada 2019/20. Sobre el pla de viatge de l'equip, i donada l'alerta meteorològica i les recomanacions de les autoritats pertinents, es manté la intenció inicial de desplaçar-se a Madrid el mateix dilluns amb l'AVE de les 9h si les condicions ho permeten. El Barça i la RFEF estan en permanent contacte i atents a l'evolució de les previsions per dilluns.

Plaza, cautelós

“En el còmput global dels últims 5 anys ells han guanyat més que nosaltres, però les dues últimes temporades nosaltres hem guanyat més que ells, és un dels partits més atractius de futbol sala que es pot veure a nivell mundial i no hi ha favorits”, avisa Plaza. No obstant això, el tècnic entén que des de fora es pugui veure al Barça com a favorit, sobretoot perquè ha guanyat sis dels últims set títols a nivell estatal. “No rebutgem el cartell de favorits, però tenim clar que la Supercopa té una pressió afegida perquè és un d’aquells títols que si guanyes tenen un valor relatiu i si perds tothom s’encarrega de remarcar-ho”, diu el tècnic.

Lozano desconfia de Movistar Inter

“Son un equip renovat, amb jugadors joves, amb talent i ambició i molt perillosos en les transicions, serà un partit difícil i molt  bonic al mateix temps”, avisa el capità. “L’equip està en la bona línia, vam merèixer un resultat millor a Valdepeñas i també a Antequera, i el precedent contra Inter a la lliga és enganyós perquè vam generar moltes ocasions”, diu el capità. “Estem en la bona línia, fa 11 partits que ens mantenim invictes i això ens reforça”, afirma Lozano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut